Ysikymppiset Härmänmaalla

22.55

Lauantai-aamuna reissun alkaessa autossa unta vastaan taisteli näin söpö pieni aamu-uninen matkaaja. Sammahti Hyvinkään kohdalla kuitenkin, sylissään mummun ja ukin Krakovan tuliaisena saatu lohikäärme. Tärkeä tätä nykyä.


Ajomatka meni mukavasti suurimmalta osin torkkuessa. Hereillä ollessaan tyttö vaan hymyili äiskälle ja piti omaa pelleshowtaan josta on nyt tullut jokapäiväistä viihdykettä sekä vanhemmille että Pirpanalle.


Kauhavalle saapuessamme käytiin tsekkaamassa sitten koko kööri hotellihuoneeseen ja kauhialla kiireellä tyttöä syöttämään ja juhlavaatteisiin sonnustautumaan joka iikka. Meinas tulla kiire mutta ehdittiin onneksi synttärikemuihin ajoissa. Oli kiva nähdä sukulaisia ja tuttuja pitkästäaikaa. Meidän supermummo sai ansaitsemansa ysikymppiset ja paikalla oli paljon hälle tärkeitä ihmisiä <3  Ja miten hienosti Pirpana jaksoikaan käyttäytyä koko päivän! Illalla istuskeltiin vielä aika myöhään Kauhavanjoen rantsussa "jatkoilla" mutta tyyppi ei ollut moksiskaan vaikka hyttysetkin yritti kokoajan kiusata. Hää hymysi vaan tyytyväisenä vaunuissa ja nautiskeli saamastaan huomiosta. Tulipahan taas todettua moneen otteeseen että meille on siunaantunut uskomattoman upea ja ihana tyttö jonka kanssa elo on suurimmalti osin vaan niin täydellisen helppoa. Katsotaan pudottaako tämä toinen meidät nyt sitten takaisin maan pinnalle :)

 Jännättiin etukäteen vähän että miten saadaan nukuttua kun seinän takana oli luvassa PMMP:n keikkaa mutta turhaanpa tuotakin stressattiin. Piippistä ei todella häirinnyt, vanhemmat kuunteli ensimmäisen(ja varmaan viimeisenkin) kerran keikkaa hotellin lakanoissa (mikä oli jännittävä sekä kiva kokemus) ja yöllä melu piti hereillä vaan allekirjoittanutta. Ravintolan tupakkapaikka sijaitsi meidän huoneen yläpuolella ja meteliä riitti mutta olipahan ainakin erilainen hotelliyö!

Minä muuten uskaltauduin laulaa luikauttamaan siskon kanssa tuolla juhlissa ja H säesti. Omistettiin mummulle Leonard Cohenin Hallelujah.

Ja taas se hölmöilee.
Tää kuva on aamupalalta. Takana PMMP:n soittimia. Niitä oli tooosi paljon. Hotellin ihana naisvirkailija tuli kysymään meiltä että saatiinko nukuttua ja kertoi murehtineensa koko illan että miten me selvitään tulevasta yöstä. Aika söpöä! Hyvin selvittiin. Aamulla meinas alkaa vaan itseäkin yrjöttämään kun huonenaapuri oksensi kohtis railakkaasti tuntitolkulla. Yksi asia jota ei ole tullut vielä ikävä. Krapula.

Kiva, erilainen viikonloppu takana! Kiitos asianosaisille ja tietysti mummulle ja ukille jotka ottivat meidän karvaisen esikoisen hoitoon koko viikonlopuksi!You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook