Perjantaista lauantaihin

17.35


Eilisen päivän kohokohta oli mummin ja serkkupojan välinen sulkapallotaisto mummolan pihalla. Papan sylkyssä oli turvallista ihmetellä menoa. Oltiin jälleen tyttöjen kesken Keravalla viettämässä perjantaipäivää kun isi oli myöhään töissä ja tarjolla oli kivaa seuraa sekä lettuja. Kukapa sellaisesta luksuksesta kieltäytyisi. Saunaakin osaa nyt arvostaa vähän eritavalla kun omassa kodissa sellaista ei ole. Vielä ainakaan. Entiset asukkaat kun päättivät tehdä siitä ylimääräisen "vaatekaapin" :)

Tänään ollaan luonnollisesti nautiskeltu auringosta sekä lämmöstä uuden kotikaupunkimme rantapuistossa. Pirpana nukkui päikkärit puun alla, äiti söi herkku Subin ja isi myös. Ihan huippuihana päivä. Aamupäivällä vierailtiin tätösenkin luona.Vauva potkii ja möyrii ihan mahdottomasti äiskän masussa. Tänään H kehui tuota masua kauniiksi ja naiselle tuli hyvä mieli. Kaunis olo.

Hengittäminen on jostain syystä ollut nyt päivän verran vähän helpompaa mutta vastaavasti alas painaa välillä ihan kipeästikin. Voisikohan olla että vauva on jo ehkä vähän tipahtanut alaspäin? Onhan se mahdollista. Toivotaan että tämä olotila pysyy. Parempi jokatapauksessa näin.

Nyt kanasalaatin työstöön ja lasillinen alkoholitonta kuoharia viikonlopun kunniaksi. Vähän fiilistelyä.

Viikonloppuja!


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tosi ihana ja koskettava blogi<3 Teidän Pirpana on eittämättä yks suloisimmista lapsista, joita olen ikinä nähnyt. Voimia mahan kanssa oleiluun näin kuumemmilla keleillä:)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook