Nopeat kuulumiset

23.35

Äiti puhalsi Piippiksen puolesta kakun kynttilän ja näyttikin sitten super hölmöltä luonnollisesti.

Pirpanan synttärijuhlat onnistuivat täydellisen hyvin ja illalla omaan sänkyyn nukahti väsynyt mutta onnellinen päivänsankari. Ja vieläpä vihdoin sinne omaan huoneeseen. Äiti jännitti vähän että miten yöstä selviää mutta hyvin selvisi ja nyt tuntuu kivalta kun koko perhe nukkuu yönsä paremmin. Nyt tosiaan sitten ollaan Järvenpääläisiä ja hyvältä tuntuu. Kaikki on lähtenyt kivasti käyntiin ja olkoon niin jatkossakin.


Tänä-aamuna syötiin kakkua olohuoneen lattialla koko porukka ja leikittiin tytsyn uusilla leluilla joista esimerkiksi tuo kuvassa näkyvä Brion ankka oli aikaslailla mieluinen. Ja tietysti mekkokin on uusi. Ihana. Kiitos kaikille asianosaisille ihanista lahjoista ja siitä että saavuitte paikanpäälle :)


Isin kanssa sohvalla vilkutellaan. Se kun on tällähetkellä parasta mitä Piippis tietää. Ainakin siltä meistä vanhemmista tuntuu. Jopa telkkarissa esiintyville ihmisille vilkutellaan.

"Lainasin" nettiyhteyttä hetkeksi joten nyt äkkiä pois. Kivaa alkavaa viikkoa! Pirpana saa huomenna rokotukset ja äidin sydän itkee jo valmiiksi.. :/

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook