Mun pieni pelleni

23.05
Se on oppinut hassuttelemaan ja tietää mistä narusta pitää vetää, notta isäntäväkeä naurattaa. Ja sitten se itsekkin käkättää. Mielettömän sööttiä.

Huomenna on Pirpanan juhlapäivä uudessa kodissa ja äitiä jännittää ainakin jo kovasti. Jännittää tietysti juhlat mutta myös ensimmäinen yö Järvenpäässä. Hommia riittää edelleen mutta kyllä sitä kodiksi kehtaa helposti jo kutsua. 


Siinä se mun säkkituolini nyt on kotiutuneena. Voi jestas että teki hyvää mokomassa makoilla. Oli helppo hengittää ja selkäkin lepäsi. Kaikinpuolin jeppis hankinta.

Pieni infopläjäys tähän loppuun. Uusi koti ei omista vielä nettiyhteyksiä joten blogin päivittäminen tulee hetkeksi lopahtamaan, mutta vain hetkeksi. Facebookin "fanisivuja"  päivittelen näillänäkymin jonkinsortin kuvapläjäyksillä (kännykällä) ja lyhkäsillä kuulumisilla. Siispä jos haluatte niin sitäkautta meidän eloa voipi seurata.

Kivaa viikonloppua <3

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Teillä on todella ihana lapsi <3 Käyn täällä blogissasi aina silloin tällöin, ja joka kerta tuun hyvälle tuulelle ihanista kuvista ja siitä välittömästä rakkaudesta, mikä täältä huokuu.

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook