Jouluaatto keskellä kesää

22.08

Isi nukuttaa Pirpanaa ja äiti meinaa ihan väkisin simahtaa sohvalle isin pehmoisen möreään ja matalaan lauluun. Ei epäilystäkään kuka on meidän perheessä kaikista paras nukkumatti. Tänään äiti on tuntenut itsensä jotenkin erityisen väsyneeksi mutta voipi johtua siitä että isukilla on ollut heti töiden päälle kiireistä bändin kanssa ja me ollaan oltu tyttöjen kesken melkeinpä koko päivän. Illansuussa piipahdettiin mummia moikkaamassa kun pappa on ollut Meilahdessa taas operaatiossa ja viettää siis sairaalassa nyt pari päivää. Kaikki papalla kuitenkin nyt hyvin ja seuraavaksi sitten odotellaankin häntä kotiin. On se vaan äijä! <3

Mun kummityttö ilahdutti tänään mummia sekä kummitätiä ja teki korvikset. Ihan paras lahja sanon minä.

Tänään meitä on lahjottu ihan urakalla nimittäin myös mun oma kummitätini oli jättänyt mummin luokse ihanan ylläripussukan josta löytyi Pirpanalle taas vaikka ja mitä. Kuvassa pari ihanuutta tuosta pussukasta eli  uutta Marimekkoa ja sitten oikein erityisen ihana pehmoinen, unelias kaveri. Ihastuttiin isinkin kanssa tuohon kovasti!

Nyt päivä alkaa pikkuhiljaa rauhoittumaan ja jos fiksu olisin, niin menisin nukkumaan kun tyttökin niin teki. Huomenna mulla on neuvola ensimmäistä kertaa tässä kaupungissa. Toivottavasti löydän paikalle. Jännittääkin vähän. Raskausviikko 33 jo! Tänään mä taas havahduin siihen tosiasiaan että kohta onkin jälleen vauvanhakureissun aika ja mun varmaan pitäisi vähän etukäteen valmistautua uuteen pieneen. Sänky kai se kaikkein tärkein nyt alkuun on. Vaatetta on jo vähän mutta sitä pitää kyllä jostain haalia vielä lisää. Sellaista äijämäistä vaatetta :) Ja sitten niitä tooosi pieniä vaippoja. Pirpanan vitoset tuntuu jättimäisiltä niiden rinnalla. Tosin Pirpana ei tätä menoa kauaa enää vaippoja tarvitse kun niin hienosti osaa jo pottaan kaikki tarpeet töräyttää ;) Potta-asioista hieno aasinsilta seuraaviin pottaotoksiin. Tuusulan mummu ja ukki osti tytölle synttärilahjaksi tuon kuvassa näkyvän rummun ja tyttö soittaa sitä erittäin taitavasti, jopa potalla ollessaan. Rumpali kuten rakas pappansakin.











You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook