Juhannusfiiliksiä

22.54


Isin kaikku, paras kaikku


Juhannusaattona piipahdettiin tosiaan kauppatorilla ja loppupäivä vietettiin rennoissa tunnelmissa mummin ja papan luona. Ei uskallettu nyt sen kummemmin järjestää mitään ihmeellistä kun äitee on tässä tilassa. Ensivuonna sitten taas mökille toivonmukaan. Hauskaa oli ja kiva kun aurinko jaksoi paistaa. Syötiin hyvin ja pelailtiin mölkkyä, perusmeininkiä. Pirpana jaksoi hienosti olla koko illan vaikkakin päikkärit jäivät vaan tunnin pituisiksi.

Lyyli-koira sai unelmasaaliin kun uskalsi jossainvälissä varastaa meidän tulevan kummipojan tutin ja eipä sitä sitten enää viitsinyt toiselta pois ottaa, puoliksi syötyä tuttia. Vähän nolonahan tuo tuossa kuvassa on.. :)
Tänään käytiin H:n enon luona Lapinjärvellä saunomassa puusaunassa ja syömässä jälleen masut täyteen. Tuusulan mummi sekä pappa olivat myös mukana. Ja Naantalin vieras :) Tälläkertaa Pirpana nukkuikin sitten piiitkät päikkärit vaunuissa ulkona ja kotiintulomatkalla ei väsyttänyt, poikkeuksellisesti. Yleensä kun nukahtaa aina autoon. Kiva viikonloppu takanapäin. Huomenna päätettiin olla ihan vaan ihan kolmistaan ja tehdä yhdessä jotain kivaa. Kaikinpuolin rankka viikko taas edessä. Sekä äidillä että isillä.

Päiväkävellyllä maaseudulla


Viimeyö oli aikamoista temppuilua kun Piippis nukkui meidän viekussa seinän puolella ja äiti siinä keskellä sai sitten taiteilla vähän väliä vaikka missä asennoissa kun tuo pieni ihminen tosiaan osaa ottaa tilansa sängyssä. Nukuin jalkopäässä suurimman osan yöstä. Vähän niinkuin allaolevassa kuvassa äiti ja isi tekee. Voitte ehkä kuvitella minkälaista on ison mahan kanssa yrittää löytää edes vähän miellyttävää asentoa sieltä niin. Ihanaa oli kuitenkin kun kaikista kultaisin tuhisi ihan vieressä <3

Olen kaikesta huolimatta nyt superväsy ja menen nukkumaan as soon as possible. Ehkä yritän kinua vielä jalkahieronnan toiselta väsyneeltä, katsotaan nyt että uskallanko :) Öitä!
You Might Also Like

2 kommenttia

Suosituimmat

Facebook