JuhannusfiiliksiƤ

22.54


Isin kaikku, paras kaikku


Juhannusaattona piipahdettiin tosiaan kauppatorilla ja loppupƤivƤ vietettiin rennoissa tunnelmissa mummin ja papan luona. Ei uskallettu nyt sen kummemmin jƤrjestƤƤ mitƤƤn ihmeellistƤ kun Ƥitee on tƤssƤ tilassa. Ensivuonna sitten taas mƶkille toivonmukaan. Hauskaa oli ja kiva kun aurinko jaksoi paistaa. Syƶtiin hyvin ja pelailtiin mƶlkkyƤ, perusmeininkiƤ. Pirpana jaksoi hienosti olla koko illan vaikkakin pƤikkƤrit jƤivƤt vaan tunnin pituisiksi.

Lyyli-koira sai unelmasaaliin kun uskalsi jossainvƤlissƤ varastaa meidƤn tulevan kummipojan tutin ja eipƤ sitƤ sitten enƤƤ viitsinyt toiselta pois ottaa, puoliksi syƶtyƤ tuttia. VƤhƤn nolonahan tuo tuossa kuvassa on.. :)




TƤnƤƤn kƤytiin H:n enon luona LapinjƤrvellƤ saunomassa puusaunassa ja syƶmƤssƤ jƤlleen masut tƤyteen. Tuusulan mummi sekƤ pappa olivat myƶs mukana. Ja Naantalin vieras :) TƤllƤkertaa Pirpana nukkuikin sitten piiitkƤt pƤikkƤrit vaunuissa ulkona ja kotiintulomatkalla ei vƤsyttƤnyt, poikkeuksellisesti. YleensƤ kun nukahtaa aina autoon. Kiva viikonloppu takanapƤin. Huomenna pƤƤtettiin olla ihan vaan ihan kolmistaan ja tehdƤ yhdessƤ jotain kivaa. Kaikinpuolin rankka viikko taas edessƤ. SekƤ ƤidillƤ ettƤ isillƤ.

PƤivƤkƤvellyllƤ maaseudulla


Viimeyƶ oli aikamoista temppuilua kun Piippis nukkui meidƤn viekussa seinƤn puolella ja Ƥiti siinƤ keskellƤ sai sitten taiteilla vƤhƤn vƤliƤ vaikka missƤ asennoissa kun tuo pieni ihminen tosiaan osaa ottaa tilansa sƤngyssƤ. Nukuin jalkopƤƤssƤ suurimman osan yƶstƤ. VƤhƤn niinkuin allaolevassa kuvassa Ƥiti ja isi tekee. Voitte ehkƤ kuvitella minkƤlaista on ison mahan kanssa yrittƤƤ lƶytƤƤ edes vƤhƤn miellyttƤvƤƤ asentoa sieltƤ niin. Ihanaa oli kuitenkin kun kaikista kultaisin tuhisi ihan vieressƤ <3

Olen kaikesta huolimatta nyt supervƤsy ja menen nukkumaan as soon as possible. EhkƤ yritƤn kinua vielƤ jalkahieronnan toiselta vƤsyneeltƤ, katsotaan nyt ettƤ uskallanko :) ƖitƤ!








You Might Also Like

2 kommenttia

Suosituimmat

Facebook