Sadepäivät..

20.47

 ..on vähän tylsiä kun pitää olla vaan sisällä ja ulos ei pääse edes nukkumaankaan. Onneksi sadepäivinä voi treenata uusia juttuja ja tänään ollaankin sitten tehty niin.


Nojailtiin ihan itse jo pitkänaikaa tukea vasten ja otettiin tuntumaa pystyasentoon, vaikkakin sanovat että näitä meidän ihania extrakromosomein varustettuja ei pitäisi hoputtaa ylös jos mielenkiintoa siihen ei ole. Mutta saa kai sitä vähän kuitenkin kokeilla.. :)


Ja sitten me ollaan opeteltu ihan mielettömiä ilmeitä. Äitiä on naurattanut tänään paljon! Tämän tyyppisiä kuvia luvassa varmaan lisää lähiaikoina.

Vaikka Pirpana ei päässytkään nukkumaan ulos tänään päiväuniansa niin oikein hyvin nukutti omassa huoneessakin kun sade ropisi kattoon ihanasti. Allekirjoittanut nukkui myös makoisasti ja heräsi siihen kun mummi sekä pappa saapui pesukonetta korjaamaan. 

Mua ei kyllä haittaa se, että helleaalto ei ole vielä saavuttanut suomenmaata. Toivon intiaanikesää. Mun on nyt tosi hyvä tässä sadesäässä. 

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Voi tuota teidän ihanaa Pirpanaa!!! Tällä ihan ääneen naureskelin tuolle ihanalle ilmeelle. :)

  VastaaPoista
 2. Voi jee mikä ilme :D Teidän neiti on todella suloinen ♥

  VastaaPoista
 3. Löysin jotain ihmereittiä blogisi, ja pakko sanoa, että aivan ihanan suloinen tyttö teillä! :) Ja onneksi olkoon syksyvauvastakin!

  http://onnenodotus.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook