Talvipäivän touhuja

14.32

Pieni anarkistimme <3


Tänään saatiin vihdoin ja viimein Rinnekodista postia! Pirpanalle on varattu ensimmäinen fysioterapia-aika loppukuusta ja samalla piipahdetaan myös lastenneurologian erikoislääkärin juttusilla. Kiva juttu, sillä mä oon odottanut varsinkin tuota fyssari käyntiä kovasti. Saadaan hommat rullaamaan.Muuten ollaankin touhuttu ihan normaalit jutut tänään. Käytiin kävelyllä ulkona ja teki kyllä äidillekkin eri hyvää haukata vähän raitista talvi-ilmaa. Piippis tapansa mukaan nukahti vaunuihin ja nyt nukkuu päikkäreitään ulkosalla.
Viimeyö oli hyvä yö. Pirpana nukkui alkuyöstä 3,5 h jonka jälkeen heräsi ihan pieneksi hetkeksi. Saatiin uudestaan rauhoittumaan hyssyttelemällä ja ehkä puolen tunnin levottomuuden jälkeen vaipui syvään uneen. Sitten heräsikin vasta kuuden aikoihin, syötin ja jatkettiin unia. Tuntuu siltä että on ehkä vähän saanut nukuttua itsekkin! Toivotaan siis lisää näitä yllätyksiä!

Noissa kuvissa pikkuisella päällä uusi Leijonaemojen "Erityisen ihana pentu"-paita. Teksti näkyy vähän huonosti vain. Punkkari look jäi eilisen kylvyn jäljiltä eikä ollut edes yön aikana mennyt lyttyyn.  Joskus täytyy vähän hassutella.

Hassuttelusta tulikin mieleeni: Laitanpa tähän loppuun vielä meidän tytön lemppari viisun. Pappa on ihan pienestä asti laulanut tuota Pirpanalle ja suu hymyssä sitä edelleen kuunnellaan. Joka päivä. Sopii vaan niin hyvin jotenkin tuolle meidän tyypille :) Tulenpas itsekkin tosi onnelliseksi tästä:


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hei,

  olen seurannut blogiasti alusta asti ja haluan vain kertoa, kuinka hienoa on että kirjoitat tästä aiheesta ja Pirpanasta, joka on aivan ihastuttava tyttö ja hienosti kehittynytkin jo. Itsekin olin lapsena "erityislapsi" ja vanhempani olisivat olleet todella ilahtuneita, jos olisivat tällaisia blogeja siihen aikaan löytäneet vertaistueksi. Kiitos sinulle, kun olet päättänyt tarninanne jakaa, siitä tulee varmasti olemaan apua monelle samoja asioita läpikäyville. innolla jatkossakin seurailen Pirpanan kehitystä ja myös uuden tulokkaanne saapumista! :)

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Kiva että olet viihtynyt blogini parissa ja kiitos kivasta palautteesta! Se sai hyvälle mielelle! :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että saatte fysioterapian käyntiin. Meillä kukaan ei välittänyt moisesta, ennenkuin itse vaadein, no Inkalla oli tosin sydänvika, joka tietysti meni edelle muita asioita. Meillä fysioterapian alkaminen mahdollisti myös vammaistuen saannin. Kauniita ajatuksia sinulla viime päivinä, oikein mukava lukea.
  Onnea odotukseen ja Hyvää alkanutta Vuotta!

  t. Minsku

  VastaaPoista
 4. Oon niin odottanut tuota fyssarikäyntiä. Pirpana on sen verran laiska kääntymään että ihan senkin vuoksi. Hyvää alkanutta vuotta teille myös! Ja Kiitos :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook