Juhlaviikko

22.50

Illan söpöstelyhetki. Ranskanbulldog Lyyli ja niiskuneiti.


Huomenna mun isi, Pirpanan pappa täyttää pyöreitä ja meillä on juhlat! Pääsen toteuttamaan tämänhetkistä lemppariharrastustani eli laittamaan ruokaa. Odotan jo. Kiva kun tapahtuu jotain. Tuntuu että tässä on mennyt viimeinen kuukausi hyvin pitkälti kotona neljän seinän sisällä nököttäen ja kyllähän se puuduttaa luonnollisesti.Tämän viikon ehdottomasti parhaimmat uutiset esikoisrintamalta kuuluukin viime yöltä. Pirpana heräsi tasan yhden kerran syömään. Aamulla heräsin ennen tyttöä enkä ollut uskoa silmiäni! Hetken kuluttua siitä, Piippiskin heräsi ja mentiin syömään aamupuuro normaalin kaavan mukaan. Laitoin selvästi vielä väsyneen tytön uudestaan vaunuihin ja päätettiin H:n kanssa että annetaan sen siellä huudella ihan itsekseen eikä heijata ollenkaan. No, tyttö päräytti ilmoille koko sanallisen repertuaarinsa(tätä,wäwä sekä uutena pappappa) ja vanhempien yllätykseksi nukahti noin 10 minuutin mekkalan jälkeen. Itkenyt hää ei missään vaiheessa. Heitettiin H:n kanssa femmat ja jatkettiin unia. Ihan huippu fiilis! Toivonkipinä heräsi (jälleen)!

No, tämä tilanne muuttu varmasti vielä moneen kertaan mutta täytyy myöntää että odotan tulevalta yöltä hilppasen verran enemmän kun pitkään aikaan olen tehnyt. Kerron sitten miten meni.

Erityisen onnelliseksi meidän perheen sai eilinen Kultainen Venla-gaala, jossa Toisenlaiset frendit pokkasi "Vuoden parhaan reality-sarjan"-pystin. Onnea! Liikutuin jälleen kyyneliin asti ja ihmekkös tuo,  sillä niin läheltä aihe kuitenkin mun perhettä ja mun rakkaitani koskettaa. Tuli lämmin tunne ja usko siihen, että maailma on muuttumassa paremmaksi. Suvaitsevaisemmaksi.

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook