Reissun päällä

20.31
Vietettiin viikonloppua Haikon kartanossa Pirpanan Ukin synttäreitä juhlien ja oli tosi mukavaa, varsinkin kun tuo pieni rakas jaksoi käyttäytyä ihan super kiltisti koko vuorokauden. Ihan turhaan stressasin etukäteen tuotakin. Alunperin meidän oli tarkoitus jättää Pirpana hoitoon mummille sekä papalle mutta nyt kun joku tai jokin päätti toisin ja mummi joutui sairaalaan, lähti tyttö mukaan. Ja tosi hyvä niin. Kaikki sujui hienosti. Hauskinta tuossa reissussa oli ehkä se, että kannettin oma mikro mukanamme hotellihuoneeseen sillä ilmankaan ei toimeen tulla. Auto oli yhden vuorokauden tähden ahdettu täyteen matskua kun muutossa konsanaan ja tietysti Pirpanan matkatavarat täytti suurimman osan tilasta.

Mummi pääsi lauantaina kotilomille sairaalasta mutta lähti tänäiltana takaisin sillä muutamia tutkimuksia hänelle vielä tehdään. Piristin potilasta ja väkersin hälle ripsipidennykset :) Oli oikein onnellinen.

Huomenna yritetään löytää Rinnekotiin ensimmäisen kerran ja toivotaan että löydetään helposti sekä ajoissa. Piippiksellä on fyssari ja lekuri siellä. Jänskää vähän mutta eiköhän selvitä. Turha kai tuota on stressata sillä meillä nyt on vaan yksinkertaisesti niin täydellinen tyttö. Meille täydellinen.

Pirpana juo nykyään korviketta tosi hienosti ja se on hyvä sillä harkitsen vakavasti imetyksen lopettamista. Tyyppi jolla ei (onneksi!) ole vielä edes hampaita, puree silti jo pirun kovaa. Olen valitettavasti saanut olla sitä todistamassa tässä viimepäivien aikana. Voi mun tissiparkojani. 

Eipä mulla muuta tänään. Katsotaan mitä tuleva viikko tuo tullessaan. Toivottavasti kivoja juttuja.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Voi ei, meinaisin kyllä tipahtaa kun luin, että veitte oman mikron mukananne xD
  Oon kyllä itekin joskus miettiny, että mitäs jos ois vaikka risteilylle lähteny, ni oiskohan sitä hyttiin pitäny ottaa mukaan oma mikro :D
  Huomenna ehkä nähdään vilaukselta, todennäköisemmin ei nähdä, koska ootte varmaan ehtineet jo lähteä..Kun meille on nykypäivänä melkeinpä sääntö, että tullaan myöhässä.. Mut jos ei huomenna, ni sit joskus toiste! :)
  Eikä kantsi jänskää huomista, oikeastaan se on tosi kiva käynti vaikka se lääkäri saattaakin olla ehkä vähän kummallinen.. Tsemppiä huomiseen, hyvin se menee! :)

  VastaaPoista
 2. Juu meillä oli tosiaan "sylimikro" mukana :)
  Ei sitten törmätty tänään mutta toivottavasti pian! Oli muuten vähän masentava lekuri! Kirjoittelen tarkemmin illalla tänpäiväisistä kokemuksista.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook