Perjantai on PunK!

15.00


Huomenna Piippis saa viettää mummin sekä papan kanssa muutaman tunnin ja sillävälin vanhemmat pääsee kuuntelemaan Punkia! Näillä tyypeillä on ihan oikeasti syytä olla välillä vähän vihasia. Ihan loistava kokoonpano ja ollaan H:n kanssa kumpikin odotettu että päästään heitä livenä kuuntelemaan. Toivotaan että mun olo on huomenna hyvä. Muistuupa tässä mieleeni eräs keikka ajalta, jolloin Pirpanaa odotin. Voin tosi huonosti ja mulla oli käsilaukussa järjetön määrä porkkanoita ja niitä siinä sitten napostelin koko kaksituntisen ajan. Ihmiset vieressä hihitteli. No, tulipahan oltua.

Viimeyö meni taas tosi kivasti ja hyvä niin, sillä isin piti nousta jo viideltä töihin. Huomaavainen Pirpana :) Nukahtaminen illalla oli kylläkin oma shownsa mutta jotenkin me siinä sitten onnistuttiin.
Mulla on nyt vähän sellainen tunne että Pirpana suunnittele pidempää tipatonta. Ei enää niin hanakasti tissuttele maitoa ja joskus ihan kieltäytyykin ottamasta hömpsyjä. Joskohan meille käykin nyt niin että tyttö vieroittaa itse itsensä. Olisi kyllä ihan hyvä juttu! Mua kun lääkärissä vähän peloteltiin tuolla imetyksellä. Kuulemma se tulisi lopettaa uuden raskauden alkaessa. Otin tietoisen riskin ja jatkoin kuitenkin sillä koen, että hyödyt Piippikselle on suuret ja käsittääkseni keskenmenoriski on kuitenkin aika pieni jos supisteluja ei tunnu. Ja eihän niitä tunnu.

Hyvää loppiaista ja nautinnollista vapaapäivää niille, joilla sellainen on!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Minä tein kesäkuussa positiivisen raskaustestin ja lopetin imetyksen syyskuun alussa. Eikä siinä ollut mitään ihmeellistä, neuvolassakin tiesivät että imetän ja odotan toista eikä kukaan käskenyt lopettaa. Nauttikaa teidän yhteisistä imetyshetkistä niin kauan kuin sitä vielä kestää :)

  VastaaPoista
 2. Siis näiden kundien kokoonpano on aivan mahtava ja asenne kohdillaan!

  VastaaPoista
 3. Nina, yritän nauttia :)

  Asennetta näiltä punkkareilta ei kyllä puutu ! :D

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook