Pappa 60-vee.

22.46Eikös olekkin hieno kakku?! Tuttu kakkubloggaaja taikoi pyynnöstäni päivänsankarille upean sankarin näköisen rumpukaakun. Ja maistuikin erinomaiselta. Kiitosta vaan asianosaiselle!

Eipä muuten tarvinut meidän tänäiltana kauan Nukkumattia odotella eli ilmeisesti rankka juhlapäivä takanapäin. Tyyppi nukahti kun tukki. Tuli taas monta kertaa todettua, että on se Pirpana vaan niin kiltti kun istua tönöttää sylissä ja ihmettelee muiden touhuja eikä yhtään kitise. Uhmista odotellessa. Nautitaan nyt tästä niin kauan kun se kestää.

Viimeyökin meni ihan mukavasti. Kyllähän tuota muutaman kerran joutui nousta rauhoittelemaan mutta huonomminkin olisi voinut mennä (ja onkin mennyt yleensä). Toivottavasti nyt ensiyönä nukkuu myös hyvin, sillä joudutaan aamulla koko kööri lähteä ajelemaan Naistenklinikalle perinnöllisyysneuvontaan. Jännä nähdä mitä infoa me huomenna saadaan. Otan tarkoituksella Pirpanan mukaan vaikka hoitopaikkakin järjestyisi helposti. Tahdon että hoitohenkilökunta näkee, miksi mä en halua niitä kromosominäytteitä ottaa. Siksi siis, etten voisi ikuna tehdä sitä päätöstä kuitenkaan että ei vauvaa pidettäisi, kun meidän tyttö on niin suloinen ja kaikinpuolin jeppis tapaus. Olen kuullut että joskus yrittävät hieman puhua niiden testien puolesta mutta toivotaan että me säästytään turhalta tuputtamiselta.

Ostin tänään odottaville juhlijoille Kuohuvaa mansikkajuomaa ja se olisi ilmeisesti maistunut Pirpanalle myös. Nykyään kylläkin ihan kaikki muukin menee suuhun. Lisäksi äidin poskien nipistely on ihan parasta. Ja isin partaa on kiva näprätä. Koiraa on myös kiva halia sekä silittää. Pirpana opettelee käyttämään pikku kätösiään ja pienen tytön elo on muuttunut entistä mielenkiintoisemmaksi. Tuohon kuoharilasiinkin tarrasi ensiksi ihan huomaamattani ja siitä sitten äkkiä räpsästiin kuva. 

Mutta, nyt nukkumaan että jaksaa aamulla lähteä reippaasti liikenteeseen. 


You Might Also Like

2 kommenttia

Suosituimmat

Facebook