Lapsi- sekä koiraystävällinen sisustushankita Vallilalta

15.52
Kuinka onnelliseksi tulikaan äiti-ihminen, kun uuden maton olohuoneensa lattialle sai! Ihan mielettömän onnelliseksi, voin kertoa. 

Kun muutettiin viimevuoden lopulla tähän uuteen kotiin, ostettiin me kahteen tilaan ihan uudet Vallilan isot matot. Menipäs siinä sitten muutama viikko, kunnes isäntä tiputti kynttilän lattialle ja steariinivana lensi kaaressa koko musta-valkoisen olkkarinmaton poikki ja niinkun arvata saattaa, siihen se jämähtikin sitten. Sekä isäntä, että steariini. Ei auttanut kikkakolmonen jos toinenkaan. Olin murheen murtama tovin, vaikka kyse olikin vaan matosta. Se oli kuitenkin uusi matto ja vieläpä rakastamani Vallila. 

No aika pian siinä sitten totuin ajatukseen, että nyt on vaan elettävä tuon raidoitetun maton kanssa, sillä heti perään ei ollut varaa uuttakaan ostaa. Menipä siinä sitten muutama viikko, kunnes löysin K-raudasta makuuhuoneeseen tämän Samba-maton ja sitten naista vietiinkin. Se tuntui paljaaseen jalkaan aamuisin niin super miellyttävältä, etten voinut olla haaveilematta, josko ehkä kuitenkin.. Ja sitäpaitsi, olisihan tuo pehmeä matto lapsillekkin paljon turvallisempi. Nyt kun talossa on yksi kävelemään opettelijakin. Ja mikä parasta, hapsumatossa ei näkyisi koirankarvatkaan!

Ja niinhän siinä sitten kävi, että viikonloppuna menin ja tilasin Vallilan verkkokaupasta olkkariin ihan uuden Gloryan. Ja vieläpä harmaana?! Eilen se sitten jo tulikin! Ihailtavan nopea toimitus, sanoisin. En olisi muutama viikko takaperin uskonut, että jonainpäivänä mun lattiallani on tummanharmaa matto. Nyt kun näitä kuvia katson, olenpas tosi iloinen siitä että rohkenin maton harmaana ostaa. 

Se on sitäpaitsi lapsiystävällinen väri. Ei näy muovailuvahat eikä tussit. Meidän perheessä ei nyt eletä valkoisen maton, eikä sohvan aikaa. Se fakta on hyväksyttävä.
Tähän mattoon on Taiga-tytön, sekä Taiga-tytön karvojen helppo maastoutua.
Siinä kelpaa nyt tepsutella ja siihen uskaltaa myös tehdä pomppuja rahilta..


Ei pelota ei.


Ja sitä on tosi kiva hiplata, koska se on niin super sileäkin! Tällähetkellä olohuoneen lattia on meidän perheen lempparipaikka. Hyvä fiilis jäi siis tästä ostoksesta. Pikkuhiljaa uudesta kodista alkaa kehkeytymään meidän perheen näköinen paikka. 

Tämän postauksen kirjoittelin yhteistyössä Vallila interiorin kanssa, ja teillä lukijoilla on nyt mahdollisuus myös tilata Vallilan verkkokaupasta -15%:n alennuksella keväistä uudistusta kotiin. Syöttäkää siis tilausvaiheessa kuponki-kenttään tunnus VALLILASS15. Tuo tunnus on voimassa toukokuun loppuun asti. You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Kaunista on, niin matto kuin kotikin! Mutta kaikista kauneinta tässä postauksessa on kyllä tuo Lailan ryhti! Niin ylväänä ja sirona on hän ♡

    VastaaPoista
  2. Harmaata mattoa mäkin vähän meille mietiskelen, nyt on ruskea lankamatto. Tykkäisin kyllä tuosta matosta, mutta seuraava matto on "lyhytkarvainen", kun mun ahkera ystäväni Samppa (=robotti-imuri) jumittaa pitkiin lankoihin kiinni... :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook