Yksin kotona kaksin?

15.27

Onpas todella hämmentävä fiilis. Hetken mielijohteesta, soitin tänään mun äidilleni ja kysyin josko kaksi vanhinta voisivat tulla sinne hetkeksi leikkimään sillävälin, kun kaikista pienin nukkuu uniansa ulkona. Mummi tottakai vastasi myöntävästi ja H vei lapset naapuriin töihin lähtiessään. Mikä huikea etuoikeus tämäkin nyt, kun isovanhemmat vielä toistaiseksi tuossa vieressä asustelee!  
Elellään siis taas vaihteeksi tylsistäkin tylsintä iltavuoroviikkoa. Onneksi se kestää tälläkertaa vaan kolme päivää.

 Lapsilla on tapana iltaisin heittäytyä kovin riehakkaiksi, jos eivät päivän aikana pääse kotoseinien ulkopuolelle.  Ja pahimpia ovat juur nämä päivät, kun päiväunet jää kokonaan välistä. No, kaikki pienten lasten vanhemmat varmaan tietääkin mistä puhun.

Mietiskelin tuossa äsken että koskakohan viimeksi oon saanut olla ihan yksin hetkenaikaa. Ja siis nimenomaan täällä kotona? Tämä rauha ja hiljaisuus tuntuu ihan uskomattoman taivaalliselta just nyt. Tajusin, että nimenomaan näitä tällaisia hetkiä mä tarvitsen useammin jatkossakin. Kerran kuukaudessa? Tunti pari ehkä? Pelkkä astianpesukoneen hurina tekee ihmeitä äiti-ihmiselle.

Tein muuten taas uuden nettikirppislöydönkin ja käytiin aamupäivällä hakemassa Järvenpäästä PikkuW:lle Ticketin välikausitakki. Pikkujätkä vaan halusi pitää tuota isin Lontoosta tuomaa pappahattua sen kanssa joten eipä siinä sitten muu auttanut kun antaa pitää vaan! Tänäpäivänä onneksi kuosien ei tarvitse aina niin sopiakkaan yhteen ;) Varsinainen tyylitaituri siis tuo jätkä on. Ja hei, kengät ovat vilkkuvaa sorttia.


Perjantaina matkaamme H:n sekä Snipe Driven kanssa Turkuun keikalle. Ihan tosi mukavaa päästä pitkästäaikaa mukaan keikkareissulle. Eli Turkulaiset hoi, Klubilla nähdään!  :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook