Kun kokoajan pelottaa..

23.18

Olemme tämän kuopuksemme kanssa saavuttaneet nyt jonkin sortin kliimaksin esineiden suuhun laittamisen suhteen. Tilanne on aivan mahdoton just nyt ja voin ihan rehellisesti sanoa, että hätää olen jo tässä kärsimässä. Tuttia tyttö ei tykkää pitää suussaan kun ihan hetkenaikaa ja sitten jo ollaankin kaivelemassa sohvan alta "sopivaa" suuhun pantavaa. Aivan järkyttävää touhua. Mä kun en ole tällaiseen koskaan tottunut, sillä Piippis ja W ovat olleet helppoja taaperoita siinä mitä tähän touhuun tulee. 

Periaatteessa PikkuH vaatisi kokoajan yhden ihmisen katsomaan ja tarkkailemaan tytön seuraavia siirtoja. On selvää, että se on tosi mahdoton tehtävä silloin kun olen yksin kolmikon kanssa kotona. Pelkään kokoajan että jotain ikävää tapahtuu ja ihan oikeasti tämä tilanne ahdistaa mua suuresti. Liian usein joudun kaivamaan tytön suusta jotain aivan liian suurta ja sinne kuulumatonta, vaikka kuinka yritetään tarkkailla neitokaisen touhuja. 

Mä niiiin toivon että tää vaihe menee pian ohi. Tää on henkisesti tosi stressaavaa. Kaikki menee suuhun. Ihan kaikki. Ja silmänräpäyksessä. 

Siispä haluan olla ulkona niin paljon kun mahdollista. Hanskat tytsylle käteen vaan ja keinuun kiikkumaan. Tosi helppoa ja huojentavaa kun on kaikenlisäksi keinuttajakin omasta takaa eikä itse aina tarvitse vaivautua.


Vauvat on välillä vähän hölmöjä, sanon. 


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Voi ei, tuo on kyllä toosi tympeetä, nimim. kokemusta löytyy. Meidän keskimmäisin oli myös iiihan MAHDOTON tuon suuhun tunkemisen kanssa :P Ja sitä kestikin muistaakseni ihan kohtuuttoman kauan.. Toivottavasti teillä menee pian ohi <3

  VastaaPoista
 2. Pikkulapsiajassa toi vaihe oli mullekin se pahin, iso stressi päällä koko ajan asiasta ja jatkuvasti kaivoin ties mitä tyttöjeni suusta pois. Pelotti ja stressasi ja ahdisti. Meillä vaihe loppui onneksi yhtä nopeasti kun alkoikin, toivotaan että teilläkään ei kestä liian pitkään.. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Kyllä se äkkiä ohi menee tuo vaihe. Laitahan sisälläkin hanskat vauvelille käteen ;) jos ei niin helposti menis tavarat suuhun. Meillä Aatoksella on ollut tuota suuhun laittamista vieläkin. Yks päivä ihmettelin kun pojalla oli mahaongelmia ja kakkavaivaa. Löytyihän se syy kakan seasta, jossa oli pitkä ilmapallon riekale :DD

  VastaaPoista
 4. Toivotaan juu että keksii jotain muuta tän päähänpinttymän tilalle! :) kiitos tsempeistä kaikille! <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook