Äidin keväthurmos sekä kirppislöytö!

22.25

Aloitetaan hurmoksesta. Se iski heti sängystä noustuani. Aurinko paistoi, lapset hymyilivät ja kuopuskin oli nukkua tuhertanut koko yön turhia hillumatta. Harvinaislaatuinen olotila maanantai-aamuna, sanoisin.
Mummi tuli hoitamaan kaikista pienintä ja pappa kuskasi mut sekä jälkikasvuni kaksi vanhinta Piippiksen puheterapiaan. Kotiin päästyämme säntäsin ruoanlaittohommiin.  Chili con carnet (lapsiystävällinen versio) naamariin ja lapset unille. Äidin oma hetki! Intouduin siinä hetkessä pitkästäaikaa sisustuspuuhiin. Löysin nettikirppikseltä täydellisen ruokailuryhmän meidän kotiin!Tosi hyväkuntoinen ja kaunis setti, joka uutena olisi ollut liian kallis tässä elämäntilanteessa. Yhden tuolin olisin  kaupasta siihen hintaan saanut, mitä koko paketista nyt yhteensä maksoin! Käytiin H:n kanssa illalla nämä Vantaalta hakemassa ja nyt on kiva fiilis. Innostuin uudistamaan sisustusta muutenkin, mutta siitä lisää vähän myöhemmin.. Toivottavasti pian. 

Tänään päätin myös, että Piippis sekä PikkuW saavat omat huoneet ihan lähipäivien aikana. Vierashuoneesta tulkoon siis pikkupojan oma valtakunta. Hän on sen kyllä itselleen ansainnut. Nyt seuraava haaste onkin siis taikoa asukkaidensa näköiset sisustukset lastenhuoneisiin pienellä rahalla. Kaikki vinkit otan vastaan! 

Oletko sinä kirppisintoilija? Mikä on ikimuistoisin/paras löytösi? 


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook