Kohtaamisia Prismassa vol 2.

14.09

"Haluan vaan sanoa että älkää turhaan murehtiko tulevaisuutta, kaikki menee hienosti"

Näin mulle sanoi tänään ihastuttava naisihminen Prismassa. Hän tuli vartavasten juttelemaan meidät nähtyään ja kertoi olevansa 22-vuotiaan ds-neitokaisen äiti. Tulin iloiseksi. Ihan perus kauppareissukin voi siis antaa tosi paljon ja saada hymyn korviin pitkäksi aikaa. Tämä asia kun tuli jo toistamiseen todistettua. 

Piippis hymyili ja höpötti. Vastaanotti kehut omalla suloisella tyylillään.

Lupasin olla murehtimatta. Ja kun näitä kuvia katselee, on se tosi helppoakin. 

Olla murehtimatta.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Teidän neidit on niin hellyytäviä ♥

  VastaaPoista
 2. Hieno kommentti! Ja vika kuva ON aivan huippu!!!

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Olen lukenut sun blogia jo pitkään ja nyt haluan sanoa, että kiitos tuhannesta näistä teksteistäsi, olen saanut niistä tosi paljon irti. En ole kehitysvammaisen äiti, en edes äiti. Olen juuri 20 vuotta täyttänyt nuori nainen ja aivan erilaisessa tilanteessani elämässäni kuin sinä, mutta luen silti aina jokaisen postauksesi huolella läpi. Se johtuu siitä, että tämä on aivan ihana ja elämäniloinen blogi, joka käsittelee tosi tärkeitä asioita. Toivoisin, että jokainen ihminen voisi tavata jonkun kehitysvammaisen ja oppisi huomaamaan miten fiksuja ja omalla tavallaan taitavia ihmisiä heistä löytyykään, tai edes lukisi näitä sun blogitekstejäsi ja avartaisi näiden avulla maailmaa.
  Ja toivon myös kovasti, että sinä et murehtisi tyttäresi tulevaisuudesta, hän löytää varmasti ystäviä ja oman paikkansa maailmassa. Hän on tärkeä ja ainutlaatuinen ja upea tyttö. Hänelle on kaikki ovet avoinna. Kaikkea hyvää koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Eksyin onnekseni sun blogiisi ensimmäistä kertaa :) ihanan elämänmyönteinen ja raikas kokemus, jäin myös lukijaksi, kiva alkaa seuraamaan mitä tiedän perheeseen kuuluu :) <3

  t.Nadja/Napsahduksia

  VastaaPoista
 5. Olette korvaamattomia. Jokaikinen. Kiitos <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook