Kun SE TUNNE kävi toteen

22.21

Kirjoittelin tänne bloginkin puolelle alkuviikosta, että tästä viikosta tulee hyvä. Että on vaan sellainen fiilis. No, niinhän siinä sitten kävikin. Sain kivan puhelun ja eilen Keski-Uusimaa-lehden toimittaja sekä kuvaaja piipahti kylässä. Olin hämmentynyt, mutta tooosi iloinen. Sain toisenkin kivan puhelun, mutta tässäpä nyt yksi pieni maistiainen tulevasta. Keski-Uusimaalaiset, tarkkailkaa sunnuntain lehteä. 


Miten voi olla mahdollista, että tytär on niin äärimmäisen kuvauksellinen melkeinpä aina, kun taas äitinsä ei totta tosiaan ole. Selfie onnistuu sillointällöin, mutta auta armias jos pitää jollekkin muulle poseerata. Ei onnistu. Parin viikon päästä edessä on toinen koitos ja se totta vie vähän jännittää äiti-ihmistä. Piippis handlaa homman se on varma. Äidistä en olisi niinkään varma tässätapauksessa. Tästäkin lisää sitten vähän myöhemmin.

Meillä täällä nyt se tilanne,että sekä allekirjoittanut, että isi on kumpikin sairaana. Lapset elämänsä kunnossa. Todella hämmentävä tilanne, mutta kyllä tästäkin taas jotenkinpäin selvitään. 

Nämä eiliset kuvat piristää jo kummasti.

Kesä! Olenko jo fiilistellyt sitä tarpeeksi?
You Might Also Like

4 kommenttia

Suosituimmat

Facebook