Musisointia

0.15Tänään harjoiteltiin huomista varten ja pidettiin omaa kotimuskaria Pirpanan kanssa. Kyllä se musiikki on vaan niin kova juttu, todistettu on monta, monta kertaa. Sain omalta kummitädiltäni lahjaksi tuon Soili Perkiön ja Hannele Huovin,  Karvakorvan Laulupurkki-nimisen Cd:n joka on jatkoa Vauvan Vaa'alle. Tosi kiva paketti kun tuossa tuli siis mukana myös nuotit, laulujen sanat ja leikkien opastukset. Suosittelen lämpimästi!


Vauvavoimaa

"Vauva tuli maailmaan, vauva tuli maailmaan.
Tuomaan vauvavoimaa, hymyvalikoimaa aa-aa,
Nuku kuu, silmät kiinni paina. Nuku kuu uu-uu.
Nuku kuu, rakas olet aina. Nuku kuu uu-uu.

Vauva tuli maailmaan, vauva tuli maailmaan.
Tuomaan vauvarauhaa, kun myrskytuuli pauhaa aa-aa
Nuku kuu, silmät kiinni paina. Nuku kuu uu-uu.
Nuku kuu, rakas olet aina. Nuku kuu uu-uu.

Vauva tuli maailmaan, vauva tuli maailmaan.
Tuomaan vauva-aikaa, linnunradan taikaa aa-aa.
Nuku kuu, silmät kiinni paina. Nuku kuu uu-uu.
Nuku kuu, rakas olet aina. Nuku kuu uu-uu."

                                                 -Hannele Huovi


Tosi ihana biisi, sniiif!  Erehdyin kuuntelemaan tuota pahimmissa hormonihuuruissani.. tai no, oikeastaan mä itketin itseäni ihan tarkoituksella. Pitihän niitä huuruja päästellä välillä pihallekkin!
Ollaan yritetty laulaa ja soittaa tytölle paljon ensinnäkin siksi kun musiikki on mulle ja H:lle kummallekkin yksi tärkeimmistä asioista elämässä (Pirpanan synnytin maailmaan Leonard Cohenin tahdittamana;) ja toiseksikin koska nämä erityislapsukaiset ovat usein taiteellisesti hyvinkin luovia. Voidaan sitten kaikki kolme rokata täällä ja ilmaista itseämme (joskus on kiva heittäytyä yltiöromanttiseksi)! Mä olenkin vähän petaillut jo etukäteen Pirpanalle paikkaa taidepäiväkotiin sitten kun on sen aika. Saas nähdä koska suostun luovuttamaan tuon nuppusen päikkäriin. Mä luulen että siihen menee vielä jokunenkin tovi..
Eipä tänään sitten kummempia ajatuksia päässä olekkaan. Huomenna siis muskari-aamu joten nyt äkkiä nukkumaan..
Tuossa vielä kuva Pirpanan uudesta isojen tyttöjen hupparista. Koko 74 on vielä vähän turhan suuri mutta menee varmaan talvella jo.  Ainiin, se piti vielä kertoa että tänään ollaan harpattu taas iso askel eteenpäin. Tyttö nimittäin maistoi velliä ensimmäisen kerran ja söikin sitten tuttipullosta hyvällä ruokahalulla sitä n. 50 ml. Enempää en uskaltanut antaa. Eipä tuo ole masua mitenkään erityisemmin valitellut. Vettäkin joi pullosta. Voimme siis päätellä että tyttö on vaan ja ainoastaan ovela kieltäytyessään äidinmaidonkorvikkeesta. Miksi nyt sitä joisi kun parempaa tavaraa saa suoraan hanastakin! 

Noniin. Nyt sinne nukkumaan..You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook