Syyspäivä

2.10Aloitan tämän päivän päivityksen taas videoklipillä jonka H sai kuvattua tänään aamupäivällä (ärsyttävän pieni  ja huonolaatuinen vaan tuo kuva mutta menköön). On helppo herätä  kun pinnasängyssä ( tää on tosin vaunuissa kuvattua) on tuollainen samanlainen aurinko odottamassa. Joka aamu. Ja päivä.  Iltaisin ei välttämättä. 

Nyt meidän neiti on aloittanut iltakiukkuamisen. Ja mä kun niin toivoin että meillä ei olisi sellaiselle tarvetta! Pirpana on ollut helppo vauva. Ja tulee varmasti olemaan jatkossakin. Sairaalassa meille jo ensimmäisen kerran lupailtiin näin. Silloin muistan ajatelleeni että sehän on vaan ja ainoastaan huono asia. Pelkäsin että tyttö on jotenkin normaalia flegmaattisempi mutta nyt kun aikaa on jo vähän kulunut ymmärrän että kätilö ei tarkoittanut sitä niin. Tytöltä löytyy luonnetta kun siihen on tarvetta(varsinkin nyt kun ollaan päästy pikkuvauvavaiheen ohi) ja Pirpana on selvästi perinyt äitinsä räiskyvän luonteen. Fiilikset on joko tai. Suuttuessaan kovasti vihainen mutta kun kaikki on hyvin niin hymyjä ei pihtailla. On se kyllä hyvä että meidän perheessä on yksi vähän rauhallisempi tyyppi. Voi isi parkaa! :)


Tänään käytiin taas ulkona nautiskelemassa upeasta syys-säästä. Oli juuri satanut vettä, ilma oli raikas ja tyttö nautti silminnähden rintareppureissaamisesta. Onhan se meille vanhemmillekkin kiva kun pääsee kulkemaan haastavammassakin maastossa. Sain otettua taas kauniin kuvan isästä ja tyttärestä. Sydän sulaa. Ei ole olemassa suloisempaa näkyä. Ainakaan mun silmissäni.
Sitä nauttii nykyään tosi pienistä asioista. Mä en tällähetkellä oikein osaa kaivatakkaan mitään muuta kun aikaa oman perheen kanssa. Parhaimmat ystävät kylläkin ovat mielessä joka päivä ja odotan kovasti että päästään taas nauttimaan yhteisestä ajasta heidänkin kanssa. Siihen menee vaan vielä tovi.   


Yritettiin sitten tainnuttaa rintarepussa Pirpana päiväunillekkin siinä kuitenkaan onnistumatta. Perun siis aikaisemmat fiilistelyni. Ei toimi läheskään jokakerta. 
Nyt tyttö tuhisee tuossa vieressä ja nukkuu sikeää vauvan unta. Äiti herkkis fiiliksillä. Onnellisin koko maailmassa. Mun pikkuinen on niin kaunis ja mulle se kaikista parhain <3

Nyt on mentävä nukkumaan. Huomenna on kiva päivä! Päätin että viikonloppuisin raapaisen vaan vähän pintaa täällä blogissa mutta viikolla sitten taas syvällisempiä ajatuksia ;)

Kävijämäärä päivittäin edelleen huikea. Kiitos <3You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook