Pienet suuret unelmat todeksi

17.56

Niin kuin otsikko asian jo paljastikin, tänään toteutui pienen tytön suuuuri haave!

 Pikku H teki eilen lopullisen päätöksen siitä, että uskaltaa ehdottomasti mennä korvikset laittamaan ja me vanhemmat annoimme vihdoin sekä viimein suostumuksemme asialle. 

Tänään sitten perhoset vatsassa (kyllä myös minulla oli) kurvasimme paikalliseen kempsuun ja teimme unelmat todeksi. Olin etukäteen soittanut kyseiseen putiikkiin ja kysynyt, tekevätkö rei´ityksiä ja tekevätkö kuusivuotiaalle. Yleensä alle 7-vuotiaille ei tehdä mutta koska tytsymme oli niin varma päätöksestään, vahvisti poikkeus tällä kertaa säännön.  

Ja minä äitinä olen satavarma, että tämä likka kyllä osaa hoitaa nämä lävistyksensä tunnollisesti. 


Aikaisemmin päivällä piipahdin lähiapteekissa hakemassa Emla-puudutusvoidetta sekä puhdistusainetta ja vajaan tunnin verran annoimme tuon voiteen mussukan korvanlehdissä vaikuttaa. Päädyin tähän ratkaisuun siitä syystä, ettei vahingossakaan kävisi niin että toista korvanlehteä ei sitten uskallettaisikaan enää lävistää. Puudute toimi mainiosti ja alkujännityksen jälkeen ei kyyneleitä enää jouduttu valuttamaan - pintapuudutus onnistui pitämään pahimmat nippailut loitolla. 

Mimmi oli silminnähden super tyytyväinen lopputulokseen ja oli tosi tärkeää, että samalla reissulla käytiin mummille korviksia vilauttamassa. 

Piippiskin katsoi siskon korvanlehdissä säihkyviä timantteja ihastuksissaan ja aikaisemman ehdottoman kieltäytymisen sijasta ilmoilla olikin jo pientä innostusta omien korvien rei´ittämiselle. Toisaalta tuon asian suhteen ei kyllä ole mikään kiirus - ehtiihän sen myöhemminkin! En ole ihan varma siitä, osaisiko Pirpana vielä olla tarpeeksi varovainen ja hiplaamatta uusia korviksiansa -näin alkuun kun se on äärimmäisen tärkeää. Odotellaan siis hetki vielä..

Aloitellaan tällä minipostauksella nyt uusi viikko. Olen astumassa hieman toisenlaisiin saappaisiin, kuin joissa aikaisemmin olen tottunut talsimaan. Haasteita luvassa, mutta koen että tämä haaste on nyt vaan pakko ottaa vastaan ja teen sen kyllä tosi mielelläni. Jännittää. Palaan tähän vähän myöhemmin.

Säihkyvää viikon alkua kaikille! Tästä tulkoon hyvä. 

 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihana :) Ajattelin meidän neidille ostaa "tarrakorviksia", niin saa aina tarvittaessa laittaa "korvikset". Sukulaistyttö sai sellaisia 6v synttärilahjaksi ja A niitä kovasti ihasteli. En tiedä, miten hyvin ne pysyvät vauhdissa mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä Piippis ei toistaiseksi ole suostunut sellaisia laittamaan. Liekö sitten jotain aistiherkkyyksiä? Mutta ihania ovat ja mahtavaa jos A tykkää! Terkkuja kovasti! <3

      Poista

Suosituimmat

Facebook