Aliasta Aila-myrskyn aikaan

10.42

Eilen jo ehdinkin instagramin puolella fiilistellä syysmyrskyjä sekä omaa sisäistä olotilaani niiden aikana.  Kun uutisissa varoitellaan saapuvasta puhurista, ryhdyn rutiininomaisesti valmistautumaan tulevaan. Hamstraan kaupasta kynttilöitä ja kaappiin herkkuja. Myräkän saapuessa kokkaan sekä leivon. Saunon ja sytytän takan. Vetäisen jalkaan villasukat ja ihailen keittiön ikkunasta kun metsä huojuu tuulessa. 

Aika usein tuo näky vähän pelottaakin. 


Ipanatkin osaavat nykyään ottaa tietynlaisen "moden" kun ulos ei voi mennä. 

Pötköttelevät..


.... ja pelailevat.Tanssiesityksistäkin saadaan nautiskella. Tässä Pirpanan eilisiä tyylinäytteitä. Frozenin "Taakse jää" menossa  - sekä suomen että englannin kielellä. Nää showt tuppaa muuten kestämään aina tovin jos toisenkin. Aikamoista heittäytymistä, sanon!

             

Ja sitten tietysti vielä vähän voimistelujuttujakin! Meillä renkaat sekä puolapuut edelleen päivittäisessä käytössä - huippuhankinta oli aikanaan. Pienin on aivan huikean taitava jo temppuilemaan  - välillä äiskää ihan kauhistuttaa!


Mukelot ovat vihdoin ja viimein saavuttaneet sen iän, että perheen yhteiset lautapelihetket kuuluvat viikottain yhteisiin ajanviettoihin. Tämänhetkisiä suosikkeja ovat Alias, lasten Monopoly ja huojuva torni. Tänään lapset kaivoivat myös Fortunan kaapista pienen tauon jälkeen ja sen parissa vierähti hetki jos toinenkin. Kukapa olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut, että esimerkiksi juurikin Aliasta melko piankin yhdessä pelaillaan? Todella hienosti osaa Piippis-neiti selittää ja todella hienosti sisarukset ymmärtävät hänen puhettaan. Nämä asiat kun ei meille ole koskaan itsestäänselvyyksiä olleet. Juurikin tämä kyseinen peli saa joka kerta (varsinkin meidän vanhempien) suupielet hymyyn (viimeksi nauroin katketakseni), kun pikkukolmikko heittäytyy geimeihin kaikkensa antaen! Välillä liikennemerkkiä selitetään katulamppuna tai muna tulee kanan pyllystä ja niin edelleen, mutta eipä se oo niin justiinsa - tärkeintä että on kivaa!

Pikku H: "Tää on sellainen, mitä me W:n kanssa syödään joka aamu aamupalaksi?"
Pirpana: "Minä tiedän! Vaaleet leipää, pelkkää voita, ei paahdeta!"


Tänään vietellään lasten toiveesta pizzaperjantaita. Josko hyvä ruoka veisi loputkin flunssanrippeet mennessään! 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook