Maskit muksujen mieleen

12.46Pari viikkoa sitten pienimmäiseni huolestui, kun odotettu Putouksen finaali lähestyy eikä perheen pienimmillä ole vielä omia kangasmaskeja hommattuna ollenkaan. Niinpä ryhtyi hän sitten tuumasta toimeen googlaamaan, että mistä mieluisat maskit kolmikolle järkkääntyisi. "Äiti äiti nyt mä löysin meille ihanat!", juoksi hän kainalooni sohvalle puhelin kädessään. Tällä kertaa voiton vei Myllymuksujen pingviini-maskit ja nehän me siltä istumalta sitten laitoimmekin tilaukseen.Hyvin nopealla toimituksella posti toi kirjeen, joka odotetusti sisälsi nuo valkatut maskit. Nämä muuten ovatkin tosi näppärät, sillä lapset osaavat hienosti ne itselleen pukea (mitä nyt vähän kumpparit menee kieroon mutta aikuinen ne tarvittaessa suoristakoon). Hienosti myös aistiyliherkkä esikoisemme antaa maskin olla kasvoillansa eikä yritä ottaa sitä pois. Olin satavarma että toisin käy!
 

Piippiksellä tämä maski on myös suloinen ja toimiva este suun sekä sormen välissä. Varsinkin vatsan vaivatessa, neiti sujauttaa vähän turhankin helposti etusormen hampaiden väliin ja jäyttää sitä vaistomaisesti. Kun maski on naamalla, tätä ei tapahdu ja näinollen myös pöpöjen kulku limakalvoille estyy. 
 

"Äiti nää tuntuu kivalta!", huikkasi pienimmäisin kuvausten lomassa. Ja tottahan se on. Kangas on tosi pehmoista, 95 prosenttista puuvillaa. 


On ne söpöjä! Mun tyypit.


Huomenna reissaamme mitä todennäköisimmin Pirpanan kanssa junalla Helsinkiin Stockan joulukatalogin kuvauksiin  ja ensimmäistä kertaa pingu-maski tulee käyttöön "in action". Ja kyllä, meillä on tosi jännittävä kaksipäivänen edessämme - siitä lisää myöhemmin sitten!

Olkaamme vastuullisia, käyttäkäämme maskia ja suojatkaamme toisiamme. Itse huomasin tänään Järvenpään Cittarista lounasta hakiessani, että suurimmalla osalla asiakkaista (sekä myös henkilökunnalla!) oli suoja kasvoillansa. Hävetti. Onneksi mulla oli iso huivi kaulassa, jonka sidoin sitten visusti suuni eteen. Korona leviää taas liian nopealla tahdilla ja nyt jokainen meistä voi vaikuttaa sen leviämisvauhtiin. 

Vaikkakaan lapset eivät niinkään toisiansa tartuta on hyvä muistaa, että lapset levittävät Covid 19-virusta ihan yhtä tehokkaasti kuin aikuisetkin. Näiden kasvomaskien ansiosta me muuten uskaltauduimme varaamaan liput ensi sunnuntain Risto Räppääjä ja väärä Vincent-ennakkoonkin. Elämää kun on yritettävä elää mahdollisimman normaalisti - pöpöistä huolimatta. 

Pysytellään terveenä! 

*Yhteistyössä Myllymuksut

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook