Lasten järjestämä vapaailta vanhemmille

18.53

 Voi tätä energian määrää! Auringon sekä pitkien yöunien ansiosta, tämä päivä on ollut hyvin HYVIN onnistunut. 


Heräilimme puolenpäivän jälkeen H:n kanssa, söimme rauhassa kahdestaan aamupalaa ja kävelimme  sen jälkeen täydellisessä syyspäivässä mummin sekä papan luokse ipanoita hakemaan. Siellä meidät vastaanotti onnellinen kolmikko. Sangen kivaa oli ollut heilläkin kuulemma.


Teimme sitten pienen pyrähdyksen paikalliseen Tokmanniin, ja hetken mielijohteesta päätin ostaa kanervia sekä ryhtyä myöhemmin iltapäivällä puutarhahommiin. Puuhastelimme pihalla koko jengin voimin, ja aurinko lämmitti ihanasti. Jokaisella oli joku oma projekti käynnissä ja kaikki viihtyivät. Yritin löytää tytöille omat pienet haravat kaupasta, mutta valitettavasti sellaisia ei ollut myynnissä. Täytyy jatkaa metsästämistä huomenna.

Muutaman kesäkukan jätin vielä kukkalaatikoihin, mutta jätesäkillisen verran sain kerättyä vanhoja kuivaneita kukkia sekä haravointijätettä roskasäiliöön. Onhan se vähän hölmöä tässä vaiheessa haravoida, sillä suurin osa lehdistä on vielä puissa. Toisaalta mulle haravoiminen on yksi parhaimmista terapiamuodoista ja nautin siitä kovasti. Win win.


Kynttilävarasto sai myös täydennystä, ja tänään ajattelin illalla laittaa ensimmäiset lyhdytkin etupihalle loistamaan. Ei tämä alkanut pimeys mua enää juurikaan edes ahdista - oikeastaan fiilis on melkeinpä päinvastainen jo.


Tuleva viikko on täynnä jännitystä ja myös yhden kivan yhteistyöprojektin tulen julkaisemaan täällä blogissa keskiviikkona. Kyse on omasta henkilökohtaisesta blogiyhteistyöstä, jonka tiimoilta on tullut tehtyä hommia nyt viikonloppunakin hieman. Mutta siitä pian lisää!


Lapset siis neuvottelivat itse kuluneen vuorokauden yökyläilyn isovanhempien kanssa, ja meillä oli eilen jopa vähän outo olo, kun mitään suunniteltua menoa illalle ei ollut. Kävimme kuitenkin syömässä Helsingissä ja junailimme sen jälkeen takaisin kotiin - ihan vain olemaan. Lauloin tunteella ja lujaa, soitin pianoa ja järkättiin me H:n kanssa myös jonkin sortin rumpu battle meidän afrikkalaisella rumpusetillä. Heh. 

Kiitos rakkaat muruset tästä happihypystä - taisimme kaikki sellaista tarvita! Kiitos myös mummille ja papalle ipanoiden yökyläilyehdotuksen hyväksymisestä sekä lasten hyvästä hoidosta.

<3

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook