Telttaretki olohuoneessa

14.29


Viikko sitten lunastimme lapsille tehdyn lupauksen telttaretkestä (joka valitettavasti jäi huonon kesän vuoksi ulkona toteuttamatta), ja kasasimme neljän hengen Jotoksen olohuoneeseemme. Kolmikko nukkui koko viikonlopun sulassa sovussa keskenään ja myös me vanhemmat saimme himpun verran rauhallisemmat yöunet, kun saimme kaksin uinua.


Tämä sisätiloissa toteutettu retki osoittautui niin suureksi menestykseksi, että myös kulunut viikonloppu startattiin telttaa kasaillen ja sipsejä mussuttaen. Siellä ne jälleen kerran uinuivat 2 yötä yhdessä ja vaikka me vanhemmat katsoimmekin telkkaria melkein vieressä, kuului suloinen kuorsaus triona teltan uumenista eikä kenenkään tuutimista tuo television vaimea ääni haitannut.


 Nämä omat rakkaat ipanat on kyllä ainakin vielä toistaiseksi todella helppo tehdä onnelliseksi - pienellä vaivalla! Saas nähdä, että tuliko tästä nyt meidän perheelle vähän pidempiaikainenkin traditio?! Varma viikonlopun merkki kenties?


Sattuipa muuten myös sillä tavalla, että keskimmäisen ensimmäinen hammas irtosi suusta telttapainin lomassa. Hammasta ei koskaan löytynyt eli se todennäköisesti humpsahti hulinassa masun uumeniin. 


Uusi viikko alkoi jännittävästi pääsykokeiden merkeissä ja ensi viikolla sitten selviää, että mahduinko kuuden uuden onnellisen aikuisopiskelijan joukkoon. Jos mahduin, niin pian aloitan lähihoitajan opinnot ja toivottavasti pokkaan jossain vaiheessa ihan oikean ammatin itselleni. Saas nähdä nyt sitten..

Värikästä viikon alkua kaikille!

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook