Helppoa ja hauskaa kirppistelyä kotisohvalta käsin

17.14

Olen parhaimmillani jo 6 vuotta säilönyt kaapeissani lukuisia lastenvaatteita, joita en yksinkertaisesti ole malttanut viedä kirppikselle myyntiin tai antaa pois. Näille tunnearvon omaaville vaatekappaleille on yleensä tyypillistä se, että vaate on ollut lapsellamme päällä jossain ikimuistoisessa hetkessä, se on saatu lahjaksi tärkeältä henkilöltä ja melkeinpä aina kyse on myös vähän laadukkaamasta tavarasta.

Haaveilemamme lapsiluku on nyt täyttynyt ja kuluneen vuoden aikana olen useasti pyöritellyt seuraavanlaisia kysymyksiä sekä ajatuksia päässäni :

 Säilytänkö nyt ihan oikeasti näitä vaatepinoja kaapissani pölyyntymässä vain siksi, koska en osaa päästää niistä irti? Ja kun tosiaan muutaman näistä mekoista olen lahjaksikin saanut, niin haluanko sellaisia ylipäänsä edes laittaa myyntiin? Tavallaan vähän hassuja ajatuksia nämä , sillä kuka niistä vaatteista siellä kaapinperällä ihan oikeasti nauttii edes? Näiden ihanuuksienhan tulisi päästä uusiokäyttöön ja elämään muiden pienten suloisten menossa mukana? Kauniin vaatteen tulee saada näkyä ja ihastuttaa!


Tarpeeksi pitkään kun asioita pohdin, pääsin ajatusteni kanssa tasapainoon. Jatkossa tulen säästämään jokaisesta koosta muutaman kauniin vaatteen mahdollisille lastenlapsilleni (huh hassu ajatus), ja loput laitan sen enempää tunteilematta jakoon niitä tarvitseville. Mun kaapeissani ei valitettavasti ole tilaa nyt toisenlaisille ratkaisuille. Aika aikansa kutakin ja sitten hyvä kiertoon eikös niin?

Päätöksenteko oli lopulta todella helppoa, kun kohdalleni osui juuri se oikea väylä myydä nämä rakastamani lastenvaatteet.

 Oletteko koskaan kuulleet Zadaa sovelluksesta? Minä en nimittäin ollut vielä viikko sitten, sillä tutustun kaikeen tällaiseen aina reilusti jälkijunassa. Viikonlopun aikana kuitenkin ystävystyin lämpimästi tämän kyseisen sovelluksen kanssa, ja voi jestas kuinka innostuinkaan! Hetkessä facebookin kirppikset jäivät historiaan vaatteiden osalta (ainakin myyjän näkökulmasta), ja yhtäkkiä kuvien lataileminen yksitellen kansioihin tuntui jopa hämmentävän hankalalta toiminnalta. Zadaahan voi räpsäistä kännykän kameralla suoraan kuvan, ja aikaa ilmoituksen tekemiseen menee n. minuutti (kun sovelluksen lataus ja rekisteröityminen on suoritettu). Tuotteita voi latailla siis sitä mukaa myyntiin, kun niitä ilmaantuu vapaille markkinoille - esimerkiksi vaatekaapin siivouksen yhteydessä! Nerokasta.Zadaassa on aikaisemmin voinut kaupata aikuisten vaatteita sekä asusteita, mutta nyt uutena juttuna mukaan ovat päässeet myös lasten ja vauvojen vaatteet. Tarjolla on paljon laadukasta sekä hyvännäköistä tavaraa, ja feikkituotteiden kanssa noudatetaan ehdotonta nollatoleranssia. Myyntiprosessissa myyjä saa rahansa vasta sitten, kun ostaja on kuitannut tuotteen olevan luvatun kaltainen. Kunhan vain kaikki osapuolet toimivat rehellisesti, homma toimii kuin tanssi.  Osoitettaan ei kenenkään tarvitse vaihtaa vieraan henkilön kanssa, koska postitus tapahtuu myös näppärällä Zadaa-paketilla. Neljän euron kiinteään hintaan voi postittaa kymmeneen kiloon asti tuotteita Matkahuollon toimipisteeseen. 

Itsehän klikkasin välittömästi naisten osastolle, ja tilasin kauan haaveilemani Army-takin syyskäyttöön. Vaikka olen etsinyt (silloin harvoin kun kaupoille eksyn), ei sellaista ole vastaani kaupoissa osunut. Nyt se sitten kuin taivaasta tupsahti mun silmilleni kirppissovelluksessa, joten vaihtoehtoja ostamatta jättämiselle ei jäänyt. Se muistuttaa aika paljon tuota takkia, joka Piippiksellä on tuossa alhaalla näkyvässä vanhassa instagram kuvassa. Samaisen takin laitoin muuten myös myyntiin omille Zadaa-sivuilleni.

Kuvan Molo Kidsin ruutupuku mulla myynnissä Zadaassa ja samoin Piippiksen päällä oleva Name Itin takki.
Suosittelen erittäin lämpimästi testaamaan tätä suomalaista kirpputorisovellusta jos et sitä vielä ole tehnyt - ja vaikka se vähän arveluttaisikin. Itse yllätyin todella hyvälaatuisesta ja laajasta valikoimasta, sekä sovelluksen helppokäyttöisyydestä. Kaikkia kivoja pikku bonusylläreitä löytyy pikkuhiljaa, kun Zadaa tulee tutummaksi. Ihan tässä kuulkaas koukkussa nyt ollaan, sen tunnustan!

 Sovelluksen voi käydä lataamassa puhelimeensa osoitteessa https://zadaa.co/ ja koodilla MAITOKAHVI jokainen teistä saa 10 e shoppailurahaa käyttöönsä. Tuo summa sitten vähennetään kassalla automaattisesti (50% ostosten hinnasta). 

Ja vielä! Sikäli mikäli sinulla on jo tämä sovellus valmiiksi ladattuna, niin suosittelen päivittämään sen, jotta lastenvaateosio tulee näkyviin. 

Siivoan huomenna oman vaatekaappini, ja todennäköisesti laitan silloin myyntiin myös ison kasan naistenvaatteita koossa XS-S.  Ja ihan vaan siksi, koska se on niin kivaa ja helppoa! Myös lastenvaatteita tipahtelee tasaiseen tahtiinsa sitä mukaa, kun pieneksi jäävät. 

Tervetuloa tiirailemaan! Minun putiikkini löytyy helpoiten discover-osiosta, silmä ikonin alta. Skrollailkaa alaspäin ja kun bongaatte tutun jengin, niin klikatkaa. 

Shoppailemisiin!

*Yhteistyössä Zadaa

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Toi ruutuhaalari on niin hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Tarvii facebook-tunnukset olla, jotta voi tuolla myydä ja ostaa. Kuulostaa mielenkiintoiselta, toivottavasti joskus tulee mahdolliseksi myös meille, jotka emme naamakirjassa tai muussa somessa ole. Paljon olisi kivaa lasten vaatetta ja omaakin myytävää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tätä en tullutkaan ajatelleeksi. Ehkä jossain vaiheessa sovellus päivittyy niin, että on mahdollinen myös facebookin "ulkopuolisille" :)

   Poista

Suosituimmat

Facebook