Pieni paketti pohjoiseen

15.15

  Ei niin pientä murhetta, etteikö siitä kannattaisi jutella meille Maitokahvimedian naisille. Tänään postin kautta lähti iloksemme taas yksi ihana ylläripaketti yksinäisen odottajan arkea piristämään. Tuon pienen paketin myötä aurinko pilkisti myös meidän syksyiseen päiväämme sadepilvien takaa. 


Vaikka meillä ei ollut mahdollisuutta päästä yllätettävän luokse käymään pitkän välimatkan vuoksi, halusimme kuitenkin pienellä lahjalla häntä muistaa. Mikäpä siis olisikaan mukavampaa, kuin saada postissa kaunis By Pinja -paketti Maitokahvimedia collectionin korulla varustettuna? Kiitos Pinja, että lähdit mukaan tähän tempaukseen! Tämä yhteinen lahja sekä syntyvälle vauvalle että äidille antakoon voimaa ja toivoa tulevaan. Aurinkoisia syyspäiviä hirmuisesti sinne pohjoiseen!

Toivottavasti odottavan äidin sydän keveni ja suupielet nousivat hymyyn edes hetkeksi tämän yllätyksen myötä. 

Haluaisin myös muistuttaa, että meille saa toki jatkossakin viestiä laittaa - ihan jokainen. Purkaa tuntojansa tai höpötellä niitä näitä. Sekin usein jo riittää oloa parantamaan. Jokainen meistä kokee yksinäisyyttä joskus, siispä ollaan toisillemme.
 Mulla tämä samainen koru on muuten ollut ihan jatkuvassa käytössä. Siitä tykkää myös kovasti meidän kolmevuotias, jolta joudun edelleen silloin tällöin kieltämään korun mutustamisen. Onneksi nykyään (ainakin yleensä) riittää ihan sekin, että pimu saa itse pitää tuota korua kaulassaan.


 Myös meidän perheessä kulunut viikko on ollut poikkeuksellisen raskas, ja nyt olikin todella voimaannuttavaa palata bloggaamisen äärelle onnellisten hyvänmielenjuttujen merkeissä. Arjen on jatkuttava ja suru alkaa pikkuhiljaa jäämään taka-alalle - muistuttaen vain enää silloin tällöin olemassaolostaan. Lohduttomuus taittuu ikäväksi ja yhteiset kauniit muistot jäävät elämään. Sellaista on elämä. 

Vaikka ulkona sataa, on siellä tosi lämmin. Itse nautin tästä säästä kovasti, ja iltaisin on ihana nukahtaa unosille sateen ropistessa makuuhuoneen peltikattoon. Siispä tunnelmallista alkanutta viikkoa kaikille! 

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook