Indiedays Blog Awards- ehdokkaana

22.04


Tässä istun, hiukset aivan supernätisti (tästä lisää myöhemmin) ja viinilasi vieressäni. Lapset nukkuvat, ja olo on hyvä. Kaikinpuolin. 

Elämässäni on ollut sellaisia vaiheita, että olen ollut jossakinmäärin vähän pettynytkin itseeni. Olen aina ollut huono koulussa, mutta kuin ihmeen kaupalla onnistuin tarpomaan lukion läpi (vieläpä kolmessa vuodessa), ja sain laskea luokkakavereiden kanssa valkolakin päähäni kesällä 2003.

Seuraavat vuodet toivat mukanaan pettymyksiä, joita vieläkin usein muistelen. Pettymyksiä parisuhteissa, ja pettymyksiä koulujutuissa. Lähihoitajan, terveydenhoitajan sekä kätilön opinnot jäivät kesken. Pidin itseäni useasti luuserina. Pidän tavallaan vieläkin, sillä kätilön ammatti on edelleen"The number one". Tiedän, että olisin hyvä siinä työssä. Luonnollisesti siis harmittaa, etten handlannut lääkematikkaa. En, vaikka kävin preppauskurssit. Sataprosenttisesti en koskaan saanut laskuja laskettua, ja homma pyllähti siihen.

Tämä pettymysten aikakausi kuitenkin katkeaa siihen hetkeen, kun raskaustesti näyttää plussaa. Sain tehtävän, josta tiesin selviytyväni. Siinä hetkessä päätin, että satsaan sataprosenttisesti tulevaan ja lupasin antaa kaikkeni. Väitän onnistuneeni. Ei ehkä kiitettävin arvosanoin, mutta ehkä hyvin kuitenkin?

Esikoisen myötä löysin blogiharrastuksen, ja kuluneiden vuosien aikana siitä on tullut mulle henkireikä. Lasten sekä perheen jälkeen ehkä tärkein voimanlähteeni. 

Kehityn kokoajan, ja opin uutta. Saan maistella uusia juttuja, ja nyt uusimpana tämä ehdokkuus Indiedays Blog Awards-kilpailussa. Olen aivan täpinöissä tästä! Ja vitsit missä porukassa saan olla mukana! Tsekatkaa TÄÄLTÄ , miten upeita blogeja tänävuonna on ehdolla mun kanssani Lifie-kategoriassa. 

Jokainen ääni on mulle lahja. Äänestää siis saa, ja se satavarmasti ilahduttaa. 

Kiitos.
You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Äänestin sinua. Oikein ihanaa ja lämmintä syksyä teidän koko porukalle! <3 <3

  Terveisin,
  Uudehko lukijasi joka ahmi vanhat postaukset miltei yhdeltä istumalta.

  VastaaPoista
 2. Voi että! <3 kiitämme! Parasta syksyä sulle! :)

  VastaaPoista
 3. Täältä toiselta puolelta maapalloa lähti myös ääni sinulle. Kiitos kivasta blogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva herätä tällaiseen uutiseen :) Kiitos paljon <3 Arvostan

   Poista
 4. Ääni annettu! <3 Voin kertoa, että juuri sinulta olen oppinut jotain arvokkaita asioita. Sinun blogi oli ensimmäinen, johon "eksyin" Aatoksen syntymän jälkeen hakemaan tietoa downin syndroomasta. :)

  VastaaPoista
 5. Onnea superisti ehdokkuudesta <3 On kyllä niiin kova kattaus, kun tuntuu olevan kaikki hyvät blogit listoilla ;) Saako äänestää kaikkia? :D

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook