Muutoksen hetki

15.44

Pieni info teille rakkaat lukijat. Huomenna blogi siirtyy Kaksplussan portaaliin, eikä päivitystä huomisen sekä lauantain aikana ole tulossa. Sunnuntaina homma jatkuu gaalatunnelmien merkeissä osoitteessa, jonka tulen tänne linkkaamaan viikonlopun aikana. Kun homma portaalissa on lähtenyt kunnolla käyntiin, suljen bloggerin osoitteen toistaiseksi. Jos elämäntilanteet vievät mut jossainvaiheessa portaalista pois, aukeaa tämä sivusto uudestaan, ja Kaksplussan postaukset siirtyvät tänne bloggeriin takaisin. Ja niin,  huomenna kaikki aikaisemmat postaukset sekä kommentoinnit siirtyvät meidän mukanamme tuonne uuteen osoitteeseen.

Toivon sydämestäni, että jaksatte seurata meitä uusia tuulahduksia kohti. Olette blogin historiassa yhtä tärkeä osa, kuin itse sisältö. Olen tosi innoissani tästä muutoksesta ja lohdullista on myös tietää, että tämä alkuperäinen blogi pysyy täällä meitä mahdollisesti odottelemassa. Pieni ulkonäon raikastus piristää blogia siinä missä meitä ihmisiäkin, ja jos pystyin luopumaan kukista, pystyn tähänkin.

Niinkuin jo aikaisemmin mainitsin, ei sisältö tule muuttumaan. Se elää meidän perheen matkassa ihan niinkuin aikaisemminkin. 


Seuratkaa eloamme viikolopun aikana instagramissa jo tutuksi tulleella tunnuksella : agu47 . Facebookin 47 palasta-sivustoon päivittyy jatkossa postaukset uuden osoitteen alla. 

Kylläpäs on jännittävää! Mahtavaa Halloweenia!
<3You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook