Harjoituskappaleita

20.39

Aika on hiukan kortilla tässä, mutta jonkinverran olen tänään ehtinyt harjoittelemaan tämän uuden kameran käyttöä. Tänäiltana, jos silmät vain suinkin pysyvät auki, otan haltuuni tuon kuvankäsittelyn. Rajaukset näissä on ihan miten sattuu, enkä ole vielä niinkään keskittynyt itse kuvaan, lähinnä tuohon kameraan vain. Miten se toimii ja sitärataa.. En vieläkään ihan täysin tiedä, ja sen huomaa näistä. Heh.Näin Ei pidä rajata kuvaa

 Enää ei vissiin kannata syytellä kameraa epävakaudesta. Kyllä se syy taita löytyä nyt kuvaajasta itsestään, sekä sen taitojen puutteesta.
Tuo allaoleva otos tuttisuusta on hyvä esimerkki. Kiva kuva, mutta mulla vaan tärähtää nää nyt jostainsyystä tosi helposti, vaikka kuinka yritän pitää kättä paikallaan. Ongelma löytyy todennäköisesti vääristä asetuksista, joita en vaan ole vielä hoksannut.. Ehkäpä lukijoiden joukosta löytyy joku joka osaa auttaa? Tuo mun uusi kamera on siis Nikon 1 S2. 

Eikä näin pidä tarkentaa kuvattavaa kohdetta

Jännä nähdä, kuinka kauan mulla kestää oppia.. Kiitos kärsivällisyydestänne!
;)

Sain muuten tänään kutsun Indiedays Blog Awardseille. Niin kivaa! Tänään ollaankin jo kovasti pähkäilty tulevia gaala-asuja. Halloween saattaa liittyä tähän.

Nyt kohti iltahulinoita! 
You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Kato ohjeesta onko kamerassa kuvanvakaajaa. Näyttää myös tuo alin kuva sille, että kamera on jostain syystä tarkentanu taustan eikä lasta, niinku ois pitäny tehä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsin jo aikaisemmin sitä vakaajaa, mutta mitään ei puhuta ohjeissa :/ joo tarkennus tuossa kyllä pissii.. :D

   Poista
 2. Etsi ohjeista tarkennuspisteiden käyttö, ja jos se järkkärinä antaa muokata polttoväliä, aukon kokoa ja suljinnopeutta, niillä pelaamalla saa aikaan jo huikeita juttuja, ja ainakin tarkkoja kuvia. :)

  VastaaPoista
 3. Juu nyt alan päästä vähän jyvälle! :D

  VastaaPoista
 4. Teidän nuorimmaiselle on tulossa samanlaiset kiharat kuin veljelleen :D

  VastaaPoista
 5. Minusta tuossa ei ole ollenkaan kyse mistään tärähtäneestä kuvasta vaan nimenomaan siitä tarkennuksesta :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook