Piippiksen pokat

19.37


Piippis on kova tyttö leikkimään varsinkin velipojan mukana, mutta leikeistä parhainta on hälle ihan selvästi kirjojen katselu sekä satujen kuunteleminen. 

Siis jos dvd-juttuja ei nyt lasketa ;)

Muutama päivä taaksepäin hän haki kumisen pikkuhiiren (jota vähän pelkääkin), laittoi sen omalle tyynyllensä nukkumaan ja ryhtyi lukemaan satua tuolle rumilukselle.


Tänään käytiin Malmin optiikassa tilaamassa Piippikselle ds-lapsukaisille tarkoitetut silmälasit. Vihdoin ja viimein sellaiset löydettiin!  Perus lastenmallit eivät meidän nykerönenän päässä pysyneet hetkeäkään, ja nämä silikoniset pokat sopivat neitokaiselle kaikista parhaiten. Kuvan laitan heti ensiviikolla, kunhan lasit kotiutuvat. Kohta on lukeminenkin tytsylle entistä mielekkäämpää.

Iso kiitos Malmin optiikan henkilökunnalle siitä, että olivat tilanneet näitä pokia meidän viimeisimmän kyselykäynnin tiimoilta. Olivat harmitelleet jälkeenpäin, ettei jätetty puhelinnumeroamme ja ilahtuivat kovasti kun saavuimme uudestaan paikalle laseja sovittelemaan. Yllätys oli meillekin mieluisa, kun noita erityislaseja olikin saatavilla nyt. 

Tyyriit ovat tottavie pikkutytön pokat, mutta käyttömukavuuteen lienee järkevääkin satsata! 

PikkuH on vähän kuumeinen, mutta pirteä. Syö ja juo normaalisti eikä ole kovin kipeän oloinen, vähän lämmin vain. Tilanne stabiili siis :)

Vitsit! Vatsanpohjassa perhosia! Maanantai lähestyy. Mummi ja pappa lupasivat hoitaa lapsukaisia yön yli, ja me H:n kanssa päästään nautiskelemaan hotelli Lilla Robertsin tunnelmasta. Aamulla saadaan sitten aina-niin-odotetun hotelliaamiaisen jälkeen ajella omalla autolla kotiin lasten luokse, eikä tarvitse yöllä "juoppojunassa" istua. Luksusta.

Mua jännittää niin. Sillai hyvällä. Sen mahdollisesti aistii tästä sekavasta postauksestakin.

Ja ei, en ole vieläkään löytänyt sitä täydellistä asua tärkeälle sekä mielenkiintoiselle deitti-illalle. Onneksi on vielä muutama päivä aikaa.You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Eikö lapset saa maksusitoumuksen silmälaseihin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Mutta meille myönnettiin "vaan" 70 euroa. Loput pitää itse maksaa :/

   Poista
 2. Saako sillä summalla mitään??On kyllä outoa.Rillit ovat aika oleellinen juttu lapselle ihan kehityksenkin kannalta.t Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sillä kyllä saa. Ainakaan näille vähän "erityisimmille". Lähinnä se on kai vaan sellainen helpotus.. ?

   Poista

Suosituimmat

Facebook