Perhepetihaaveita, sekä kotiäidin poikkeuksellisen kiireinen viikko-aikataulu

20.53


Elellään taasen isin iltavuoroviikkoa, ja päivän haastavin osuus painottuu kuinkas muutenkaan kuin ilta-aikaan, sekä ennenkaikkea nukkumanmenon hetkeen! Tässä kohtaa perhepeti tuntuisi vaan niin helpolta ja toimivammalta vaihtoehdolta. Kuluneen kesän aikana vietetyt hotelliyöt olivat meidän perhehistorian helpoimpia, kun kaikki tuhistiin samassa huoneessa! Valitettavasti meidän perheen kohdalla kotona tila loppuu sängyssä/makuuhuoneessa kesken, ja näinollen perhepedistä ei ole mahdollista tehdä pysyvää ratkaisua. Poikkeuksia toki tapahtuu, ja viimeisimmän kerran näin pääsi käymään toissa-yönä. Edellisenä iltana kömmittiin H:n kanssa ihan vaan kaksin nukkumaan, ja yö meni hyvin pitkälti PikkuH:n hammaskiukkujen merkeissä. Aamuyön tunnit onneksemme rauhoittivat pikkutytön  tuskan, ja nukahdettiin kaikki vihdoin yöuneen. Vaan kuinkas sitten kävikään? Heräsin seiskan aikaan aamulla kahden vanhimman ipanan keskeltä, ja isi oli taklattu sängyn vasempaan laitaan. 
Tää on tosiaan aika tyypillistä nyt, ja varsinkin W kipittää harva se yö meidän huoneeseen ja pyytää päästä väliin nukkumaan. Yleensä isi kuitenkin kantaa pojan takaisin omaan sänkyynsä, ja odottelee vieressä unen saapumista. Tätä toissaöistä episodia mä en ainakaan ollut edes huomannut, ja siksi oli aikas hassunhauska fiilis aamulla tajuta tilanne. Voi näitä mun suloisia pikkutyyppejäni!

Eipä tässä nyt auta kuin vaan toivoa sitä, että iltahulinat rauhoittuu jossainvaiheessa ja elo helpottuu taas piirun verran sen myötä. Toisinaan on jo helpompaa, mutta sitten palataan taas hetkeksi tämähetkiseen tilaan. Siihen, kun jokainen kaipaa äitiä vierellensä ennen unta.

Tänään kävin koekampauksessa, sekä vähän värjäilemässä hiuksiani samalla. Kaverini Liisa loihtii mulle lauantain Indiedays gaalaan tosi hienon kampauksen, ja tuossa alapuolellapa pieni paljastus siitä (sekä menninkäisen korvastani). Jotain tuollaista tulossa siis. Enempää illan outfitistä en vielä paljasta.

Mua lykästi, sillä ystäväpiiristä löytyy myös sangen taitava maskeeraaja Emma. Hän voitti pari viikkoa taaksepäin ei sen vähempää, kuin maskeerauksen SM-kilpailut. Mun onnekseni Emma päätti tiivistää lauantaipäivän jo valmiiksi tiukkaa aikatauluansa, ihan vaan loihtiakseen mulle kauniin Halloween-maskin. Siitäkin lisää sitten loppuviikosta. Ymmärrätte varmaan pienen kutkutuksen vatsanpohjassa.


Aikas harvoin kotiäiti saa mahdollisuuden pynttäytyä näin vimpanpäälle. Kivan twistin tuohon gaalaan tekee juurikin tuo Halloween teema, ja yritän ottaa tästä viikosta nyt kaiken irti. 

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Meillä samanmoisia mietteitä. Lapset 2x 4v kympin lähes joka yö viereen. Itse en siihen herää ja he. Löytävät paikan. Saatan herätä myöhemmin ahtauteen. Olisi niin paljon helpompaa jos olis lisätilaa sängyn vieressä ja lapset nukkuis siinä. Mies kuitenkin sitä. Mieltä että saavat nukkua omassa huoneessa. Tytöt toivois myös että sais nukahtaa meidän sänkyyn ja joskus ne hipsii salaa omasta sängystä nukahtamaan meidän sänkyyn.

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook