Junaillen kaupunkiin

21.23


Ajatella, me tehtiin se! Koko kesän tätä suunnittelimme, mutta vasta nyt saatiin aikaiseksi. Koko perhe junalla Helsinkiin, ja vieläpä niin kovasti rakastettua Pikku Papu-orkesteria katsomaan! Kiitos Marialle Kotitalouskriisi-blogista , joka vinkkasi tästä mukavasta tapahtumasta! Reissu sujui täydellisesti, jopa tuon ihan pienimmänkin tyypperöisen kanssa.

Hitto, taas tutti suussa ;)
Pikaruokaa Burger Kingissä (se nyt oli vaan helpoin ratkaisu tälläkertaa), ja iltapäivänokoset mutkalla rattaissa kotimatkalla. Tämä kokemus vahvisti jälleen kerran sitä tuntemusta, että "Hei mehän selvitään"! Ja samalla saadaan kokea kivoja juttuja yhdessä ilman ylimääräistä jännitystä. Siinä tottavie on puolensa että lapset kasvavat, vaikkakin tavallaan se asia surettaa mua harva se päivä.

Piippis oli aivan into piukeena, kun sai nähdä Pikku Papu-orkesterin ihan livenä ja tanssia musan tahdissa mukana! Saatoin siinä sivussa itsekin vähän innostua ;)

Tämä kulunut vuosi on opettanut mulle paljon. Kotihiiri on uskaltautunut poikueensa kanssa ulos kolostaan, ja se tekee vahvaksi. 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi että kuinka pitkä tukka Lailalle on kasvanut, ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon sitä joutunut jo vähän saksia, kun menee muuten pottaan ;)

      Poista

Suosituimmat

Facebook