Sydän sykkyrällä!

14.49

Mutta sitäkin tunnetta on vaan joskus kestettävä.

Mä olen rehellisesti aivan liian herkkä sekä ylisuojeleva äiti, ollut äitiyden alkutaipaleelta asti. Uskallan jopa väittää, että Piippiksen erityisyys teki musta myös erityisen suojelevaisen leijonaemon. Näin se on. Heti diagnoosiepäilyn kuultuamme, syttyi se fiilis pientä vastasyntynyttä kohtaan. "Älä sinä pelkää, pidän susta kyllä huolen".  Niin luottavaisesti tuo pieni "kummajainen" (kaikella rakkaudella) otti heti kontaktia minuun, äitiinsä, että tuo tunne oli varmasti maailman luonnollisin ja tarkoitettu. Pienestä shokista huolimatta. 

Nyt kun lapset kasvavat, meno muuttuu kokoajan hurjemmaksi. Äitinä mun on vaan ollut pakko yrittää skarpata! Lapsen kun pitää joskus saada uskaltaa koetella vähän rajojaan. Luottaa omaan harkintakykyynsä. Vaikka saattaa sattua ja usein sattuukin, niin siinähän sitä oppii. Niinhän itsekkin aikanaan opin. H:stä nyt puhumattakaan. Hän se vasta on ollut tapaturma-altis pikkupojasta saakka, mutta hienostihan se tuossa vielä porskuttaa kaikista osumistaan huolimatta.

Ja hei!  H on kirjoittanut Snipe Drive:n toiselle albumille biisin kyseisestä aiheesta. Tästä voit käydä kuuntelemassa. Allekirjoittanut saattaa jopa laulella vähän taustoja tuossa biisissä.

Mutta niin, meidän vanhempien tehtävä on näissä kasvun sekä oppimisen hetkissä yrittää minimoida mahdollisten tapaturmien vakavuus. Onneksi meillä on tuo Fatboy, joka on toiminut mahtavana apurina näissä suojeluhommissa alusta asti. Uskollinen läski poika, josta ei luovuta varmaan koskaan.

Näin tämä sessio sitten päättyi tänään.Jännitys aiheuttaa vähän narinaa esikoisen purukalustossa. Pahoittelen. Se saattaa olla pahankuuloista, jos siihen ei ole vielä tottunut :D

Kiva viikonloppu takana. Palailen seuraavassa postauksessa niihin tunnelmiin tarkemmin.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Söpöset peuhukaverit! Upea tasapaino Lailalla - seisoo pitkään käsinojalla!!! Temppuharjoitukset varmasti kehittävät motoriikkaa paljon. Itse aikanaan vein lapsiani temppukouluun ja monenlaisiin jumppiin, jotta kehon hallinta paranee ja on lisäksi hauskaa. Liikunnan tuomaa iloa on kaikesta huolesta huolimatta ihana seurata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Pakko se on vaan kestää. Tää tekee gutaa tytsylle :)

      Poista

Suosituimmat

Facebook