Pirpana treenaa

16.34

Viikko aloitettiin totuttuun tapaan tänään puheterapian merkeissä. Piippis tykkää aina kovasti mennä tapaamiseen ja tänäänkään kuulemma ei olisi halunnut lähteä tunnin terapiasession jälkeen kotiin. Kivaa, että fyssarin ja pu-ten:n on helppo tehdä yhteistyötä tuon tytön kanssa (ainakin vielä). Pari kertaa ollaan tehty niin, että Piippis jää kahdestaan fy-/ pu-ten kanssa terapiaan ja me vanhemmat sitten käydään vaikkapa kaupassa. Näinkin homma toimii hienosti. Joskus jopa paremmin, kun meidän läsnäollessa. 


Tänään ollaan kotona treenattu uudella pillillä. Nämä pillit on suunniteltu tarkkaan puheenkehitystä ajatellen ja imuvastus on pilli toisensa jälkeen isompi. Vielä ei ainakaan ollut liian raskasta ja sokeriton trippi vetästiin kitusiin taitavasti. Tarkoitus olisi ottaa pieniä hörppyjä ja Pirpana tekee sen aika kivasti luonnostaan.  Istuma-asento on tuossa kuvassa nyt vähän vääränlainen, mutta tuli niin söpö otos, että oli pakko laittaa tämä tänne. Oikeasti tytön kuuluisi istua ryhdikkäästi jalat maassa.


Nyt neiti todella treenaa sitä höpöttelyä. Desibelit kohoaa aika-ajoin huippulukemiin ja joskus tuntuu, että väsynyt äiti tarvitsis Peltorit korviaan lepuuttamaan. No, hieno juttuhan tämä on. Saas nähdä, minkälainen räpätäti tuosta mimmistä tuleekaan, kun kasvaa :) 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hui miten kauniit silmät Pirpanalla on :) Aivan kuin joku Disneyn ihastyttavimmista prinsessoista!

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook