Äidin boostaus postaus

22.23

Mun elämässä on aivan mahdottomasti hyviä asioita. Sellaisia juttuja, joiden vuoksi on syytä olla maailman onnellisin nainen. Harva se päivä tunnen oloni etuoikeutetuksi kaikkien näiden hyvyyksien ansiosta. Olen pahoillani tästä hehkutuksesta, mutta näin se vaan on.

Nyt viimeaikoina kuitenkin henkilökohtaisessa elämässäni on ollut myös niitä ei-niin-kivoja juttuja, vähän liiaksikin. Se on harmillista. En voi kun toivoa parempaa tiettyjen asioiden tiimoilta.

Surkeus on voitettavissa. Mulle se on tänään ollut yllättävän helppoakin.

 On tullut aika kääntää suupielet hymyyn ja keskittyä vain sekä ainoastaan positiivisuuteen. Niihin hyviin juttuihin.  Tai ainakin kannattaa yrittää.

Tässäpä muutama onnellinen tapahtuma tältä päivältä. 

Käytiin Piippiksen kanssa viettämässä äiti-tytär aikaa tallilla ja aina se vaan piristää isosti!
Tuleva viikonloppu tuo mukanaan pari kivaa ylläriä, ja niitä järkkäillessä mieli on pysynyt super aurinkoisena koko päivän.

Siskon vilpittömän avulias puhelu teki myös pikkusiskon eli allekirjoittaneen onnelliseksi. Tämän lisäksi myös omien vanhempien lastenhoitoapu aamulla synnytti syvää kiitollisuutta.

Ystävät. Kulunut viikko on pitänyt sisällään monta iloista kohtaamista. Ollaan koko köörin voimin käyty tervehtimässä montaa isoa, sekä pientä ystävää ja meidän luona on käyty myös. Tosi voimaannuttavaa.

Ja sitten jälleen kerran selvisin hammaslääkäristä kunnialla. Siinäpä vasta syy hymyyn! Kauniiseen hymyyn :)Viimeinen vaan ei vähäisin: PikkuW:n uusi supersankari hymyilytti aamulla.


Mikähän se tämä olisi nimeltänsä?  ;)

Aurinkoista loppuviikkoa! Sitä kuulemma pitäisi riittää nyt meille kaikille!
You Might Also Like

1 kommenttia

Suosituimmat

Facebook