Jos meistä tulisi lottovoittajia..

23.07

No niin no. Tavallaanhan me ollaan jo. Silti sitä aika usein kuitenkin leikittelee ajatuksella, että mitä jos tälläviikolla meille ihan oikeasti napsahtaisi tuo ihan oikea virallinen lottovoitto ja taloudellisia asioita ei tarvitsisi enää murehtia ollenkaan. Mitä ensimmäisenä tekisin?

Me EI muutettais pois tästä kodista. Se on ihan varma asia ja siitä on joskus jopa ääneen keskusteltu. Tässä talossa on tosi hyvä meidän asustella sekä elää, ja tällä talolla on paljon tunnearvoa. Sitä arvoa ei voi rahassa edes mitata. Meille yksi elämän lottovoitoista oli päästä asumaan tähän kotiin, ja siitä kiitos kaikille asianosaisille. Tiedätte kyllä.

Me tehtäis pintaremonttia ja myös pihalla jotain pientä todennäköisesti muutettaisiin. Asuntolainasta tietysti hankkiuduttais eroon samantien, sehän nyt on selvä.  Paljunkin ostaisin. Välikattoon rempattais meille vanhemmille oma tila. Se kuuluu tulevaisuuden suunnitelmiin lottovoitosta huolimatta. Se on melkeinpä pakollista, sillä lapsia on kolme ja makuuhuoneitakin on "vaan" kolme.
 Ehkä toinen auto ostettais, mutta voi olla että ei. Keikkabussi Snipe Drivelle ainakin. Mahdollisesti kesämökki Turun saaristosta. Siinäpä ne haaveet oikeastaan olikin.

Ja niin, rahoittaisin asumispalveluyksikön mahdollisimman lähelle, jotta Piippis saisi asua lähellä meitä vanhempia aikuistuessaan. Ja moni muu Piippiksen ystävä myös. Lapsiini panostaisin. Ja lähimmäisiin tietenkin. 

Tällä lottovoittoajatuksella on hauska leikitellä ja moni varmaan niin tekeekin. Mitä sinä tekisit? :)

Ja vielä tähän loppuun pieni fiilistely. Tänään on julkaistu meidän perheen virallinen kesähitti musavideo 2015, Keskiviikko-yhtyeen "Tyttö vaaleatukkainen". Videossa vilahtaa meidän kuopuksen kummitätönen sekä PikkuW:n kummisetä myös ja tästä syystä haluan ehdottomasti tuon videon julkaista myös täällä blogissa.

Nautiskelkaa. Tanssikaa!

Tää on hyvä!You Might Also Like

1 kommenttia

 1. Meillä on mun siskon kanssa haaveena perustaa lastenkoti tai perhekoti pikemminkin.
  Me ollaan usein siitä puhuttu ja se on ollut sellainen heitto kun lottovoitosta on tullut puhetta.
  Saattaapi olla, että me ei sitä jäädä odottelemaan vaan aletaan kurkottelemaan kuuta taivaalta ihan muilla keinoin kuin sitä lottovoittoa odottelemalla :) Olisi ihanaa jos voisi työllistää omat vanhemmat siinä samalla tai jonkun ystävistä. Tai nuoremmista siskoista, sitten joskus kun he siihen ikään tulevat ja jos mahtavat tälle alalle lähteä..
  Me ollaan myös puhuttu, että jos se miljoonavoitto joskus osuis kohdalle, ostettaisi oma Melukylä; ylätalo, alatalo ja välitalo. Siinä olis koti iskälle ja nuorimmalle siskolle, koti sisarelle ja hänen pesueelleen ja koti minulle ja sisarellemme jonka kanssa asun.
  Se olis mieletöntä.
  Ihana postaus, jälleen <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook