Iloinen heppatyttö

9.39


Tällainen vaikutus meidän tyttöön on tunnin heppaterapialla. Eilen nautiskeltiin puolentunnin maastolenkistä, ja loput ajasta hoidettiin ponia.  Nämä kuvat räpsäsin kun odoteltiin kyytiä kotiin. Kyllä riitti taas tarinaa ja hymyä. 

PikkuW :tä jänskättää edelleen hepat ja käyvät isin sekä siskon kanssa kauppareissulla aina sillävälin kun me Pirpanan kanssa ratsastetaan. Nyt jo vähän hymyilyttää kun katselee pihalla heppoja, mutta ei uskalla tulla vielä talliin asti. Hassuja nämä lapset. Niin erilaisia, mutta kuitenkin samasta puusta.

Levollinen olo. Viimeviikko oli vähän turhankin jännittävä meille ja nyt suurimmat murheet on selätetty taas toistaiseksi. Papan sairaalareissu onnistuneesti takanapäin ja se se suurin jännityksen aiheuttaja olikin oikeastaan. Tämän päivän paras hetki on nyt. Se hetki, kun olet silmät rähmässä saanut vaihdettua vaipat kolmelta, tehnyt aamupalat, syöttänyt, pukenut, harjannut hiukset, pedannut sängyt ja siivonnut vähän. Nyt maistuu kahvi ja odotellaan seuraavaa kivaa juttua. Siitä myöhemmin. 

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Piippis on kyllä niin suloinen :) Mun miehelle aina näytän näitä kuvia ja mieskin toteaa että ompas söpö tyttö. Aina tulee hymy huulille kun näitä kuvia katselee :D

  Toi heppaterapia näyttää kyllä kivalta. Pääsisköhän meidänkin tyttö joskus sellaiseen... Meidän tyttö kyllä vielä pieni, 2,5v.
  Vaikka luulen että meidän perheessä mä olisin se joka ei uskaltais tulla talliin asti...

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, ääreissuloinen tyttö!! Aiheuttaa sellaisia positiivisia läikähdyksiä kuvien katselijassa.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla. Kyllä teidän tyttö Terhi varmasti pääsee, tiedän W-tytön joka käy ratsastamassa samalla tallilla kun me :) Kiitos Terhi ja Ano!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook