Aurinkoinen pyörähdys Rinnekodissa

13.15

Lähdettiin H:n ja Piippiksen kanssa aamulla ajelemaan  Rinnekotiin fyssarin arvioon. PikkuW sekä PikkuH jäivät mummin kanssa kotiin syystä että edellisellä käynnillä mutkainen maalaistie sai W:n voimaan huonosti ja jätkä puklas suojapuvun sisään. 

Keväinen Rinnekoti toivotti meidät tervetulleeksi kauniisti, kun saatiin heti ensimmäisenä ihastella suloista joutsenperhettä pellolla. Kuvaa en saanut napattua kun aurinko niin kirkkaasti paistoi. Hetki oli silti aika mieleenpainuva.

Ja sitten se itse fyssarikäynti. En taaskaan kyennyt pidättelemään kyyneleitäni kun meille tuntematon fysioterapeutti kehui tuota meidän neitiä maasta taivaisiin. Piippis kyllä pisti jälleen kerran parastaan. Halaili ja hömpötti. Se on maailman taitavin tyttö hurmaamaan tuo.

 Ft sanoi, että ei ole koskaan nähnyt näin paljon liikkuvaa 4-vuotiasta ds-lasta. Hän ihasteli myös Pirpanan laajaa tunneskaalaa ja sitä, miten hienosti osoitti kaikki nuo tunteet. 

Todella paljon on tapahtunut vuodessa. 


Hanat aukes siinä vaiheessa meikäläisellä kun fyssari totesi Piippiksen olevan kuin "taideteos". 
Meille hän toki on aina ollut, mutta tuntuuhan se mahtavalta kuulla jonkun ventovieraankin suusta.

Kun ajeltiin kotiin, lensi yksinäinen joutsen automme yli. Paljon kauniita ja liikuttavia hetkiä on mahtunut tähän maanantaiseen aamupäivään. 

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Onnen ja ilon aurinkoisia hetkiä - ihanuutta! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla! Tunnelma välittyi tänne asti :)

  Se on kyllä niin ihana kuulla kun omaa lasta kehutaan. Minäkin 2,5v Williams tytön äitinä saan usein vuolaita kehuja tytön reippaudesta ja aurinkoisesta luonteesta. Kuuluu oireyhtymään mutta kuitenkin, kyllä se lämmittää. Meillä oli just nykyiselle puheterapeutille vika kerta ja hän totesi että tyttö on niin kertakaikkisen ihana, et kiva kun ollaan hällä käyty. Ja kuinka hänen kollegat ovat ihastelleet meidän tyttöä, että taasko se ihana pieni tulee sulle. <3

  VastaaPoista
 3. Ihana juttu! :) Voin myöskin täältä etänä todeta Piippiksen olevan todella valloittava tyttönen!

  VastaaPoista
 4. Olen aina pitänytkin että nämä lapset ovat suuria lahjoja tässä maailmassa, mutta nehän on todella vielä taideteoksiakin. Onnea ihanasta pirpanasta!

  VastaaPoista
 5. Hän on kyllä niin suloinen <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook