Hop!

21.41


Näin meillä hienosti jo noustaan yläilmoihin, ja nyt uutena lisukkeena tyyppi on alkanut ottaa askelia itse, tuettuna mutta kuitenkin. Vielä 1,5 kk sitten Piippiksen jalat olivat vaan löysät pötkylät, jotka roikkuivat muun kropan vietävänä. Yhtäkkiä voima ilmestyi ja nyt yritetään tosiaan jo kävellä?! Vielä on vähän matkaa itsenäiseen taapertamiseen, mutta meillä ei ole kiire. Tärkeämpää on, että asiat opitaan tekemään oikein ja mahdollisimman toimivasti. 

Aika täynnä rakkautta olen taas näitä mun pikkuisia kohtaan.

Huomenna vietetään meidän ihanan PikkuW:n ekaa synttäriä ja mä olenkin jo tänään muistellut melkeinpä ihan kokoajan vuoden takaista. Vitsit minkälaisen lisän meidän perhe tuona päivänä saikaan ja millainen tuki hän on ollut Pirpanalle ihan ensimmäisistä kuukausistaan tähän päivään asti. Ovat niin täydellinen parivaljakko, että ei voisi parempaa comboa toivoa. 

Wäinö, meidän pikkumies. Suloinen jässikkä ja kultakimpale. Huomenna on sinun päiväsi. Voit olla varma, että saat syödä masun täyteen herkkuja ja nauttia keskipisteenä olemisesta. Ihanaa, että olemme tässä ja saamme yhdessä nyt nautiskella sun syntymäsi juhlaa. Edellinen meni multa aika pitkälti ohi, mutta onneksi meillä on kymmeniä yhteisiä vuosia.. ja juhlia edessä. 

 

Ja oletpas muuten vallan komea pieni söpönen!You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Voi mahdoton! Onnea isosti Wäinölle ekan vuoden täyttymisestä ja ihanasta ulkonäöstä ;) Ja onnea Pirpana, hienosti jalat alla kohti tulevaisuutta!

    VastaaPoista
  2. Sydänlämpöiset synttärionnittelut Yksivuotiaalle Wäinölle!

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook