Jännitysmomentteja

21.14


Tänään mä oon saanut sata sätkyä. PikkuW oppi kiipeämään nyt myös sohvalle ja on kokoajan vetämässä tavaraa lattialle olkkarin ja keittiön välisestä aukosta. Oon tässä yrittänyt vähän suunnitella uudenlaista ja ennenkaikkea lapsiturvallisempaa järjestystä meidän asuntoon eli huomiselle aamupäivälle siis onkin taas hommia valmiiksi odottamassa.

Otin kuvankin katastrofaalisesta tilanteesta, latasin sen koneelle vaan nyt en sitten löydä mokomaa mistään?! No, täytyy yrittää ajan kanssa etsiä ja laitan sitten myöhemmin sen tänne blogiin. Kuvassa sekä W että Pirpana seisoo kumpikin sohvalla ja yrittää kivuta "baariaukosta" keittiön puolelle. Tässä kuitenkin W:n tyylinäyte, jonka sain facebookista pelastettua.


Ja tässä vielä video suht huvittavasta tilanteesta, joka huomattiin tässä muutama päivä taaksepäin. Meidän poika pelkää Justin Bieberiä. Isänsä poika tässäsuhteessa siis. Tämä kauhu on jo hieman helpottanut, mutta kovin tarkkana ja totisena tuota musavideota vielä katsellaan ja aina pitää päästä syliin turvaan..Hassuja nuo pienet ihmiset.

Pirpana yrittää puhua pölpöttää ihan kokoajan. Uusia selkeitä sanoja on tällähetkellä "Kuukku" eli Kurkku ja "Puua" siis pulla. Eipä tuo yllättävää ole, että ne kaikista suurimmat herkut opitaan ensiksi sanomaan ääneen. Meitin herkkupeppu <3 Kokoajan olisi jotain popsimassa mutta tää tilanne tuntuu kyllä tosi helpottavaltakin, sillä vielä puolisenvuotta taaksepäin meillä oli isoja ongelmia tytön ruokavalion kanssa. Hää kun ei oikein kelpuuttanut muuta kun puolukkapuuron ja bataattisoseen. Nyt pureskellaan tosi hienosti jo kurkut sekä keksitkin!

Pieni anteeksipyyntö tähän väliin. Olen huomannut, että kirjoittelen tosi usein hölmöjä kirjoitusvirheitä ja niitä tulee ihan päivittäin korjailtua noinniinku jälkikäteen. Pahoitteluni niistä. Mulla usein ajatus juoksee sormia nopeammin ja tästä syystä näitä näpyttelyvirheitä tulee..

Eipä muuta tänään. 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Voi pientä Bieberin pelkääjää! :D Ja vau Piippiksen sanoille :)

  VastaaPoista
 2. Sympatiat täältä... meillä ei voi neidille selkäänsä kääntää, kun neiti jo on kiipeämässä ties minne tai riehuu sohvalla... Että teeppä siinä sitten kotihommia päivällä, juuu :) Ja teillä noita vahdittavia kaksinverroin :) Onnittelut uusista sanoista, todella reipasta meininkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksamisia sinne myös! Yhdenkin kanssa riittää tekemistä!! Terkkuja! :)

   Poista

Suosituimmat

Facebook