Tervetuloa arki!

21.08

Ensimmäinen arkipäivä takana loman jälkeen ja olo on onnellinen. Fysioterapiassa meni tosi kivasti ja mun ilta lasten kanssa on sujunut ongelmitta. Ovat niin suloisia että taas on vähän vaikea uskoa sitä että kuinka juuri minulla tuollaiset..? 

Tässä muutama kuva meidän päivästä.

Käytiin siis puistoilemassa ja ekan kerran viihdyttiin kaikki siellä tosi hyvin. Hiekkalaatikkoleikit loppui kuitenkin suht nopsaa, sillä kumpikin pööpöti alkoi lappaamaan hiekkaa suuhunsa ihan urakalla ja mua se touhu yököttää isosti. Vielä ei olla hiekkalaatikkoiässä selvästikkään. Eiköhän sekin aika vielä jokupäivä koita. 

Tuossa alimmassa kuvassa PikkuW istuskelee lempipaikassaan eli isin vinyylisoittimen päällä (!!!?). Ennen tuota hetkeä, hän oli juurikin käynyt vaihtamassa Ruotsin miljonääriäidit Weezerin musa Dvd:hen (painoi play-nappulaa soittimesta) ja istuskeli polleana olkkarin lattialla sitä katsellessaan. 

Tässä vielä videoklippi, joka sisältää Pirpanan höpinää, konttausnäytteen sekä vasaran muotoiseen "puhelimeen" kikattamista. 


Fysioterapiakäynnistä vielä, ei tälläkään kertaa tosiaan selvitty reissusta niin, etteivätkö äidin silmät kostuneet liikutuksesta ja ylpeydestä. Pirpana sai valtavasti kehuja loman aikana tapahtuneesta edistyksestä ja saatiin myös kuulla, että tytöstä tulee taitava liikkuja. Kuulemma samat harrastukset tulevat olemaan hänelle mahdollisia kun muillekkin. Tämä tieto oli hyvä kuulla, vaikkakaan en asiaa ole vielä ehtinyt murehtimaan. Myös Piippiksen kykyä sisäistää uudet opit kehuttiin tosi hyväksi. 

Huhheijaa. Arjessa on tosi paljon kivoja asioita. Niitä vaan ei lomalla jaksa muistella. 

Pistetään ne lomakuvat sitten vähän myöhemmin. Pappa on sairaalassa ja huomenna saa taas vähän jännitellä. Rutiinitoimenpide jo, mutta aina vähän kuitenkin jännittää. Halauksia ja tsemppiä isäni mun <3

Nyt mä lähden etsimään kaukosäädintä. Joku ketale sen on piilottanut jo aamupäivällä eikä sitä sen koommin ole näkynyt.. Missä se voi olla?!

:)

You Might Also Like

1 kommenttia

Suosituimmat

Facebook