Kävelytreeniä..

11.42


...kengät jalassa :)

Sori sunnuntaikaaos olohuoneen lattialla.


You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Apua miten mahtava meno teillä siellä, 2 vaippapeppua harjoittelee yhtä aikaa :-) Ihana (ja välillä varmaan vähän rasittavakin) vaihe menossa. Ootas vaan kun ne molemmat kohta juoksee - eri suuntiin tietenkin :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanat vaippaheput :D Tosi hienosti Piippis askeltaa, vaikka nilkat vielä vähän rennosti ottavatkin :) Wau!

  VastaaPoista
 3. Voi ei miten ihania!♥

  VastaaPoista
 4. Hyvää harjoitusta, ihania lapsosia teillä!
  Tuli mieleen meidän ds-lapsen kävelytreeniaika ja pari juttua, josta ehkä teidänkin tyttö hyötyisi. Eli voisiko hän saada fysioterapeutin arvion sellaisten sure step ortoosia hankinnasta, kun nilkat ovat aika yliojentuvan näköiset. Ja toisena asiana tuli mieleen sellainen seisomateline, josta voisi kans jutella fyssarin kanssa. Lapsi harjoittelee siinä päivittäin tietyn ajan seisoma-asennon ja ryhdin parantumiseksi. Meillä alkoikin pian tasapaino parantua, kun seisomateline otettiin käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu yliojentuvat on nilkat ja polvet vielä aika rajustikkin :D Seisomatelineasia on jo vireillä ja ortoosiasia myös ihan pian. Olen itse alalla eli helppo hommata moiset. Kiitos hyvistä vinkeistä! :)

   Poista
 5. Voi miten hienosti se sujuu!! Mieletöntä edistystä! Go Pirpana!!!!

  VastaaPoista
 6. Hyvin menee! :) Ja meillä on muuten nuo edellä mainitut sure stepit, Pätkä on selvästi hyötynyt niistä kävelyhommissa.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook