Syksy saapui

22.11

.. ja flunssa sen myötä. Piippis aivastelee ja nenä vuotaa eikä se nyt tunnu yhtään kivalta kenestäkään meistä. Tässä suurin syy, miksi eläisin vain ja ainoastaan jatkuvaa kesä-aikaa. Alkava syksyn sekä talven pöpökausi ei houkuttele ei sittenniin ollenkaan! 

No, täytyy nyt toivoa että selvitään helpolla tästä lentsusta. Itsehän aivastelin ja niiskuttelin pari päivää joten voi olla, että Pirpana potee nyt samaa pikaflunssaa. Toivotaan niin.

Huomenna ollaan menossa ensimmäisen kerran ratsastamaan, kun tuo edellinen kerta ei sitten onnistunutkaan syystä, jota en enää edes muista. Odotan kyllä innolla koska mulla on aika vahvasti sellainen fiilis, että Pirpana tykkää kovasti. Tietty jos tauti nyt yön aikana pahenee, on tuota tuntia siirrettävä mutta en halua nyt sellaista vielä ajatella. Tyttö on kuitenkin ollut oma pirteä itsensä eikä pieni aivastelu ole menoa haitannut. 

Oli miten oli, huomenna mä lompsin apteekkiin ostamaan monivitamiinit koko perheelle jotta selvitään tulevasta talven pöpöarmeijan hyökkäyksestä mahdollisimman pienillä vaurioilla.

Tervetuloa viikonloppu, sinua olen kaivannut! 

Kuva ei liity juurikaan aiheeseen, mutta laitan sen syystä, että se on vaan niin söötti kuva

:)You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook