Heipähei ja hengissä ollaan!

21.26

Huomenna alkaa ihanan kesäloman jälkeen arki taas meidänkin torpassa ! Voin siis luvata tiheämpää päivitysväliä taasen pienen tauon jatkeeksi. Myös Pirpanan fysioterapiat alkavat heti huomisaamusta ja onpas muuten kiva mennä kertomaan terapeutille, mitä kaikkea tuo meidän mahtimimmi on oppinut. Kumpikin on oppinut. Kaikkea sitä uutta ja jännittävää menoa on ollut kiva seurata sivusta. 

Huomisesta eteenpäin, kun isillä alkaa iltavuoroviikko, on mulla aikaa kertoa teille viimepäivien tapahtumista. Maanantaina mahdollisesti luvassa Dublin kuvia ja sen sellaista kivaa .. 

Ihan kiva palata taas arkeen ja blogin pariin. Onpahan taatusti eritavalla taas voimia ja paukkuja jatkaa alkavaan syksyyn..


You Might Also Like

3 kommenttia

 1. ihana kuulla teistä :) mukavaa arkea!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä kuulostaa - ei kun arki käyntiin!
  Pirppis kihertää onnellisena kameran käyttäjälle!

  VastaaPoista
 3. Hei pitkästä aikaa! Tykkääkö Pirpana työnnellä taaperokärryä? Meidän Milla ei juurikaan nähnyt hommassa mitään pointtia ennen kuin oppi oikeasti kävelemään. Millan kävelyyn oppimisessa oli aivan huippu laite "lasten rollaattori" eli puhuva kävelyteline (http://www.toysrus.fi/tuotemerkit/v-tech/play2learn-%20puhuva%20k%C3%A4velyteline.aspx?id=611905&vid=116207). Teline soittaa musiikkia, kun noita nappuloita painelee. Ensin laitettiin jarrut lukkoon ja tyttö opetteli seisomaan paikoillaan ja soittamaan musiikkia. Sitten jarrut pois ja liikkeelle :) Seisomatelineesta eivät syttyneet tyttö eivätkä vanhemmatkaan... T, Mari

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook