Sunnuntai- iltapäivä

17.58


Valitettavasti mummi ja pappa eivät päässeetkään meitä moikkaamaan, sillä ovat jälleen tänään hoivanneet vatsatautiin sairastunutta serkkupoikaa. Varsinainen kirous tuo tauti kyllä on ja nyt siis meidän evakko jatkuu edelleen. Jo kolmatta viikkoa. Noro siis todella säilyy pinnoilla viikkotolkulla, tänään se on tullut todistettua. Kyllä tässä nyt väkisinkin alkaa varautumaan siihen kakkoskierrokseen.. Ei meillä voi käydä niin hyvä tuuri, että mokomalta pöpöltä vältyttäis vaikka yritys onkin kovaa.

Tänään ennenkun isi lähti treeneihin, harjoitteli hän uusia Snipe Drive biisejä ja hällä oli kuin olikin innokas kuuntelija yleisössä. Videolla PikkuW ihan selvästi "laulaa" ja osallistuu isin musisointiin. Kun soitto loppui, alkoi valitus ja poika selvästi janosi lisää menoo ja meininkii.
:)

Olette siispä etuoikeutettuja tämän videon kautta saamaan maistiaisen uudesta Snipestä. Tää on ehkä vähän "rajumpaa" matskua kun normaalisti. Hyvä on!


Allaolevassa videossa taasen harjoiteltiin vähän höpöttelyä. Muutamat sanat tulee jo tosi selkeästi tytön suusta. Tai no selkeästi ja selkeästi, mutta yritystä jo on kovasti. Se on mahtavaa.


Kumpikin murunen on oppinut muutaman viimepäivän aikana ponnistamaan pienellä avustuksella itsensä seisoma-asentoon. Nyt näyttää vahvasti siltä, että samaan aikaan nousevat ylös. O-ou.

Nyt iltatouhuille. Puuroa ja kylpemistä. 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tulee kiirettä pitämään, kun pienet alkavat seisoskelemaan! Yhdenkin kanssa piti hetken kiirettä ettei mitään suurempaa pääse sattumaan ennen kuin alas laskeutuminen alkoi sujua. Tsemppiä harjoituksiin :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Mun on jo pidempään pitänyt kiittää blogistasi! Läheiselle syntyneen yllätysdownlapsen myötä tuli asiaan, ja tähän blogiin tutustuttua. Blogi on toiminut mulle tietynlaisena terapiana tilanteessa, joka tuntui ensin minullekin maailmanlopulta. Pelko lapsen ja vanhempien puolesta oli suuri. Blogisi myötä olen löytänyt ilon uudesta perheenjäsenestä. Toki se olisi muutenkin tapahtunut, mutta tämän myötä sopeutuminen oli nopeampaa.
  Kuten joku aiemmin kommentoikin, blogisi osoite tulisi antaa kaikille uusille down lapsien vanhemmille ja läheisille!
  Saattaa olla että olet jo aihetta käsitellytkin, (olen vasta lukeamassa vanhempia tekstejä) mutta toivoisin sinulta vinkkejä siihen, miten tukea downlapsiperhettä alun järkytyksen keskellä, ja myöhemminkin.
  Kiitos <3

  VastaaPoista
 3. Jipjip - osallistuminen lisääntyy. Hyvä Te!

  VastaaPoista
 4. Hyvä me! :) Ja Anonyymille kiitos tuntemuksien jakamisesta. Lupaan kirjoitella huomenna tuosta mainitsemastasi aiheesta! :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook