Vierekkäin

16.54Löydettiin paikallisesta Cittarista tällaiset kätevät kaksoskärryt! Nyt PikkuW:kin saa olla iso poika jo, eikä tarvitse turhaan kopassa hikoilla. 

Äiskällä rankka episodi edessä, kun isäntä viimeistelee bändinsä kanssa  uutta albumia studiossa, treenaa alkavia keikkoja varten ja tekee leipätöitäkin siinä välissä. No, onneksi lauantaina päästään lasten kanssa Viikkiin L-tätsyn luokse leikkimään niin ei kaadu seinät niskaan täällä kotosalla. 

PikkuW joogaa lattialla ja Pirpana nukkuu vielä päiväunosiaan takapihalla. On kaikesta kiireestä huolimatta ihanaa, että meidän arki rullaa tosi hienosti nykyään kun Pirpanan huomionhakuiset huutelutkin ovat jääneet unholaan. Tällähetkellä mulla on kyllä aika helpot lapsukaiset täällä kotona siis. Kiltit ja ihanat. Tai no, yleensä ainakin ;) Joskus toivon että edes toinen ottaisi pian jalat alleen niin ei tarvitsisi nostella ja kannella niin paljon. Toisaalta tuo lähestyvä aika kauhistuttaakin kovasti. Jos mokomat ottavat ne jalat alleen samaan aikaan. 

Eipä muuta tänään. Väsyttää.

You Might Also Like

8 kommenttia

Suosituimmat

Facebook