Keväinen lauantaipäivä tivolissa

20.11


Mummi lähetti tänään iiihanan piristävän ja  keväisen kuvan mun kännykkään. Oli ottanut sen mummolan takapihalta aamupäivällä. Tuosta jos mistä tulee hyvät fiilikset.Tunnelma jatkui iloisena, kun käytiin iltapäivällä Suomen Tivolissa pyörähtämässä ja Piippis pääsi elämänsä ensimmäiselle karusellikierrokselle serkkutyttönsä kanssa. Jännitin tietysti tapani mukaan tytön reaktiota, mutta turhaan niin tein sillä Pirpana selvästi tykkäsi karusellikyydistä. Täytyy kesällä mennä ihan ajan kanssa, sillä kyllä tytsy alkaa olla jo siinä iässä, että tämäntyyppinen meno on mieluista. 


Pientä hämmästystä havaittavissa Pirpanan kasvoilla tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa. Hyvin meni siltikin! Iiihanilla serkuksilla on ikäeroa 7 viikkoa.  

PikkuW nukkui melkeinpä koko reissun ajan tyytyväisenä kopassaan (joka kylläkin alkaa olla jo aika ahdas tyypille, mutta se ei unta häirinnyt). Vuoden päästä saavat jo yhdessä mennä possujunaan..
 :)


Aurinko on paistellut upeasti koko päivän ja katupöly saa kurkun karheaksi vaan eipä muuten haittaa ollenkaan! 

Oli piristävää viettää melkeinpä kokonainen lauantaipäivä ulkona mukavien asioiden merkeissä ja ystäviä treffaten.

Viikonloput on vaan niin kivoja. Huomenna H taas sitten meneekin soittelemaan ja mä uskaltauduin kutsua mummin sekä papan tänne kylään. En jaksa enää pelätä Noro vihulaista. 

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook