Tuulettunut äiti

15.20


Viikonloppu oli kiva. Sain hemmotteluiltani ja ihanaa seuraa. Kiitos tuhannesti asianosaisille, arvostan läsnäoloanne <3 Olenpas taas rentoutunut vallan!

H on yhä Lontoossa mutta palaa kotiin tänään iltasella. On se hassua, että 5 yhteisen vuoden jälkeen toista ikävöi jo kahden vuorokauden erossaolon jälkeen ihan oikeasti. Kovasti. Siitä(kin) saa olla onnellinen ja kiitollinen.


Pirpanan kanssa käytiin tänään fysioterapiassa harjoittelemassa konttaamista sekä ylös ponnistamista. Meni kivasti ja tyttö oli hyväntuulinen sekä yhteistyökykyinen :) Kotiin tullessa meno vaan yltyi ja ensimmäisen kerran kahteen vuoteen mä kadotin mun lapseni hetkeksi...

Löysin tytön, kun hän alkoi rummuttamaan kaukosäätimellä patteria tuon verhon takana. Saatiin onnistuneesti pikkuW hereille päiväunilta sitten niin..


Nyt se makaa iiisossa säkkituolissa ja leikkii "pää, puu, pää, puu"-leikkiä. Me aikuiset tunnetaan tuo leikki paremmin nimellä "Pää, olkapäät, peppu, polvet,varpaat jne.."

Ylihuomenna täytän viimeisen kerran elämässäni kakskytjotain. Sitä en nyt osaa oikein surra. Parhaat vuodet kuulemma edessä vielä, sanovat :)

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Hyvää huomista synttäriä! Elämä on ihmisen parasta aikaa ;) oli ne ikälukemat mitä vaan! Tai niin ne vanhemmat väittää :D

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook