Rakkaudenpuuskia

20.50Päivän kohokohdat. Pirpana oppi melkein sanomaan äiti. Se menee jokseenkin näin: "Tättii". Selvästi yritti kuitenkin ;)

Uusia viittomia tullut myös paljon lisää ja esimerkkinä mainittakoon nyt vaikka kissa sekä koira.

Ja viimeisimmän, ehkä jopa vähäisimmänkin (mutta siltikin jollaintavalla tärkeän) onnenhetkeni tässä päivässä koin aamulla kun kokeilin vanhoja farkkuja jalkaan ja sainkin ne yllätyksekseni kiinni. Nuo kyseiset housut ehtivät olla mun jalassa vain pari kertaa Pirpanan syntymän jälkeen kun jo sitten kuulinkin jälleen odottavani vauvaa. Tälläkertaa niin ei tule käymään. Näistä farkuista nautin nyt ja tällähetkellä kaksi ilman kolmatta on täysin ok ;)

Eilisiltana päästi H suustaan lausahduksen joka on pyörinyt mun mielessäni paljon tänään. Tyttö oli jo nukkumassa kun sitten H huikkasi yhtäkkiä mulle keittiöstä että "Ihan valtava rakkaudenpuuska tuli yhtäkkiä tuota pikkuihmistä kohtaan". Tuon tunteen tiedän ja tunnistan. Pirpana on niin mielettömän voimakas ja  "mukaansaimaiseva" persoona että sitten kun nukkuu tai on hoidossa, tuon ikävän tuntee aika voimakkaasti myös. Se ilmenee juuri tuollaisina puuskina sitten. Se on tosi hyvä ja onnellinen tunne.

Tällähetkellä tilanne on aika mahtava sillä kummatkin lapset ovat jo yöunillansa. Pikkuveli on nimittäin ihastuttanut meitä nyt muutamana iltana ihan pikkutunneille asti ennenkun on malttanut nukahtaa. Kyllähän tuota ihastelee mutta on tää näinkin ihan kiva aina välillä. 

Voi että mikä pikkuflirttailija tuosta miehenalustakin on jo tullut!
;)


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook